Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Esentepe’deki çalışmalar hız kazandı

​​​​​​​Milas’ın simge mekânlarından biri olan Esentepe’de başlayan yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tamamlandıktan sonra Milas Belediyesi Gıda Şirketi tarafından işletilecek olan Esentepe Aile Çay Bahçesi; ziyaretçilerine görsel şölen yaratacak, ekonomik ve hijyenik kafe-restoran hizmeti verecek.

Esentepe’deki çalışmalar hız kazandı

Milas’ta kent dokusunu yansıtan simge mekânlarından biri olan Esentepe Aile Çay Bahçesi’nde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmalarda çevre düzenleme ve korkulukların montajı gerçekleştiriliyor.

Oyun grupları, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları ile tarihi eserlerin sergileneceği camekânlı sergi alanının tamamlanmasının ardından bölge, vatandaşların ziyaretine açılacak.

BELEDİYE İŞLETECEK

Vatandaşlara hijyenik, ekonomik ve konforlu bir alan sunacak olan Esentepe Aile Çay Bahçesi, Milas Belediyesi Gıda Şirketi tarafından işletilecek. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ihalede en yüksek teklifi veren Milas Belediyesi Gıda Şirketi, Esentepe’yi işletmeye hak kazandı.

“İHTİŞAMLI GÖRÜNTÜYE SAHİP OLACAK”

Esentepe’nin konum olarak da, tarihi olarak da benzersiz bir alan olduğunu dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bölgenin hizmete açılmasıyla ihtişamlı görüntüye sahip olacağını söyledi. Esentepe Aile Çay Bahçesi’nin açıldığında vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacağını ifade eden Başkan Tokat; işletmede ekonomik ve hijyenik hizmet sunulacağını sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis