Eski Bakan Yılmaz, ‘İncirliin Mağarası’nı ziyaret etti

ÖNDER Haber -

Eski Bakan Yılmaz, ‘İncirliin Mağarası’nı ziyaret etti

Eski Kalkınma Bakanı, AKP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milas Kaymakamlığı’nca hazırlanan ve GEKA tarafından desteklenen “Alternatif Turizm Değerimiz Gökçeler Mağarası’nın Turizm Altyapısını İyileştirerek Bölge Turizmine Kazandırma Projesi”yle tamamlanan ve hizmete sunulan Gökçeler Mağarası’nı ziyaret etti…

Yeniden düzenlenerek Milas’ın turizmine kazandırılan İncirliin’in ziyaretçi sayısı her geçen gün artıyor.

Geçtiğimiz günlerde Eski Kalkınma Bakanı ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve beraberinde bulunanlar ilçemize gelerek İncirliin’i ziyaret etti.

Yılmaz, Coşkun ve beraberinde bulunanlara eşlik ederek bölge hakkında bilgiler veren Milas Kaymakamı Fuat Gürel, “Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ve Kaymakamlığımız kaynakları ile bölge turizmine kazandırdığımız İncirliin Mağarası ve Kanyon teras, Mağara turizmi, Doğa turizmi, Jeep safari, Treking, Kampçılık ve Dağ tırmanışı gibi birçok turizm çeşidi için önemli bir merkez. İnşallah bölge turizmine nefes aldıracak bir destinasyon olacak. İki senelik bir çalışmanın ardından bu bölgemizi turizme kazandırılması için hazır hale getirdik. Turizm Haftası dolayısıyla bir etkinlik de gerçekleştirdik. Mağaramız özel bir mağara. Ülkemizde belki onlarca mağara vardır. Ama en iyileri arasında. Çok da sıkıntı yaşamadan bölgede yürüyüş parkurları hazırlandı, mağara ışıklandırıldı. Kanyon içerisinde bazı düzenlemeler yapıldı. Uzun bir yürüyüş parkurumuz bulunuyor. Milas; Bodrum, Didim ve Güllük gibi yerleşim yerlerinin ortasında yer alan, denize kıyı şeritleri bulunan bir yerleşim yeri” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık