Turizm böyle ‘doluluk’ görmedi!

ÖNDER Haber -

Turizm böyle ‘doluluk’ görmedi!

9 günlük Şeker Bayramı tatilini fırsat bilen yurttaşlarımız sahil bölgelerine, sözcüğün tam anlamıyla akın etti … Bu anlamda, ülkemizin önde gelen turizm merkezlerinden biri olan ilimizdeki otellerde doluluk oranı yüzde 100’lere ulaştı …

9 günlük bayram tatili süresince Muğla kıyılarındaki tüm yerleşmeler adeta doldu taştı. Hava sıcaklıklarının 36 ile 42, deniz suyu sıcaklıklarının ise 24 - 27 derece aralığında ölçüldüğü tatil süresince konuklarımızın yanısıra hemşehrilerimiz de güneşin ve denizin tadını doyasıya çıkardılar.

Otellerde doluluk oranlarının yüzde 100’lere ulaşmasıyla, sezona çok sıkıntılı bir giriş yapan turizm sektörü bir nebze de olsa soluklanma olanağı bulmuş oldu.

Bayram tatili dolayısıyla yaşanan bu yoğunluk (doluluk) elbette tatil bölgelerine ulaşımı sağlayan yollarda da adeta ‘tarihi bir araç trafiği yoğunluğu’ yaşanmasına neden oldu. Hem bayrama hem de tatilin sonuna doğru tatil bölgelerine giriş ve çıkışlarda uzun araç kuyrukları oluştu.

Yoğunlaşan trafikte ne yazık ki çok sayıda ölümlü kaza da meydana geldi.

Ülkemiz genelinde meydana gelen kazalarda, DHA ve AA’ndan edindiğimiz bilgilere göre 144 yurttaşımız yaşamını yitirirken 540 yurttaşımız da yaralandı... 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık