Eski Milas Kaymakamı, Karabük Valisi oldu

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Eski Milas Kaymakamı, Karabük Valisi oldu

2013 yılı Ağustos ayında ilçemize Kaymakam olarak atanan Fuat Gürel, 2016 yılının Aralık ayına kadar görev yapmış ve İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kararname ile Ankara’nın Etimesgut ilçe kaymakamlığına atanmıştı. Gürel, Etimesgut’ta görev yaparken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Karabük Valiliği’ne atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren kararname ile 2013-2016 yılları arasında Milas Kaymakamı olarak görev yapan ve ardından Ankara’nın Etimesgut İlçesine kaymakam olarak atanan Fuat Gürel, yayınlanan kararname ile Karabük Valiliği’ne atandı.

Resmi Gazete'de yer alan kararnameyle, 9'u kaymakamlık görevlerinden olmak üzere 20 il için yeni valilerin atamaları gerçekleştirildi. Diğer 18 ilden 17'sine başka illerden valiler atandı, birine ise merkez valiliği görevinden atama yapıldı. Valisi değişen 39 ilden 13'ü büyükşehir statüsündekilerden oluşuyor.

Ayrıca, 21 ilin valileri Mülkiye Başmüfettişi olarak görevlendirildi. Bir kadın vali İçişleri Bakanlığı emrine alındı, bir ile de yeni kadın vali atandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık