Esnaf istedi, belediye yaptı

Milas Belediyesi, insan odaklı hizmet anlayışı ile vatandaşlardan gelen taleplere de cevap veriyor. Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü,Sanayi sitesi 2. Caddede bulunan boş alana  sanayi Esnafı tarafından istenilen dinlenme amaçlı pergole alanını yapıp vatandaşın hizmetine sundu. AYDEM tarafından Milas Sanayi Sitesi’nde sürdürülen elektrik hattının yer altına alınması çalışmaların tamamlandığı caddelerde Milas Belediyesi tarafından  parke taşı döşeme işinin de bitirilmesinin ardından şimdide Park ve Bahçeler Müdürlüğü Pergole yapımı, peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarını tamamladı.

Esnaf istedi, belediye yaptı

Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü  sanayi esnafı tarafından dile getirilen dinlenme amaçlı park yapılması talebini, Sanayi sitesi 2. Caddede bulunan boş alanı hem sanayi esnafı hem de araçlarını tamire getiren vatandaşların dinlenmesine olanak sağlayacak şekilde dizayn ederek yerine getirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri alana pergole inşa ederek oturma grupları,piknik masaları monte etti.Son olarak peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarını da tamamlayan ekipler alanı sanayi esnafı ve vatandaşların hizmetine sundu.

Milas Belediyesi tarafından yürütülen, Sanayi sitesinde bulunan caddelerin yeni kilit parke taşı döşenmesi işinden hem de park ve yeşillendirme çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren Sanayi sitesi esnafı, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etti.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık