European Union ve Yeni Ekonomi Dergisi ödüllendirdi:

MİTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI REŞİT ÖZER'E "BAŞARI VE ONUR ÖDÜLÜ"

European Union ve Yeni Ekonomi Dergisi ödüllendirdi:
  • 10 March 2022, Thursday 10:05

Avrupa Birliği Ajansı European Union ve Yeni Ekonomi Dergisi'nin düzenlediği "40. Yıl Onur Ödülleri" kapsamında Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer "Başarı ve Onur Ödülü" ile ödüllendirildi.

Avrupa Birliği Ajansı European Union ve Yeni Ekonomi Dergisi'nin 40'ıncı yayın yılı nedeniyle düzenlediği "40. Yıl Onur Ödülleri" töreni İstanbul Crowne Plaza Otel'de yapıldı. Törende, Milas zeytinyağına Avrupa Birliğinden coğrafi işaret tescili alınmasında gösterdiği başarı nedeniyle MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, "Başarı ve Onur Ödülü" ile ödüllendirildi. Ödül töreninde Reşit Özer'in ödül plaketi, Yeni Ekonomi Dergisi Sorumlu Yazıişleri Müdürü Kemal Cevlan tarafından verildi.

Milas zeytinyağına Avrupa Birliğinden Coğrafi İşaret tescili alınmasındaki başarı nedeniyle "Başarı ve Onur Ödülü" ile ödüllendirilen MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ödüllendirme törenini düzenleyen ajans ve dergi yöneticilerine teşekkür ederek "Milas zeytinyağımız, AB'den coğrafi işaret alan Türkiye'nin ilk ve tek zeytinyağı oldu. Milas ürünlerimizi tüm dünyaya tanıtma için çalışmalarımıza durmadan devam ediyoruz. Ürünlerimize yeni değerler katmaya çalışıyoruz. Bu aldığımız ödül, çalışmalarımızda motivasyonumuzu daha da arttırdı. Bu ödülü bize layık gören tüm yetkililere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık