Evi yanan ‘Oda Üyesi’ne destek!

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

Evi yanan ‘Oda Üyesi’ne destek!

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Başkan Vekili Fikret Turgut, Meclis Üyesi Yalçın Kocakaya ve Pınarcık Muhtarı Kazım Tosun’la birlikte, geçtiğimiz günlerde Pınarcık Mahallesi’nde meydana gelen yangın yüzünden evi ağır maddi hasara uğrayan Oda Üyesi Halil Kaya adlı hemşehrimizi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Başkan Atıcı, mağdur durumdaki Kaya’ya destek için Oda olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.

Elektrikli sobadan çıktığı tahmin edilen yangında, evdekiler son anda kurtulmuş ve yangında iki katlı binanın büyük bir kısmı yanmıştı.

Evi yanan Milas Ziraat Odası Üyesi Halil Kaya’ya geçmiş olsun dileklerini ifade eden Oda yöneticileri, Kaya’ya, kendisine destek olacaklarını belirttiler.

 

“Maddi-manevi her türlü

desteği vereceğiz”

Yanan evde incelemelerde bulunarak can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirten Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Kaya’ya bu kara gününde maddi-manevi her türlü desteğin verileceğini belirterek, “Milas Ziraat Odası Üyemiz çiftçi Halil Kaya, yangın felaketi sonucunda oldukça zor günler geçiriyor. Elektrikli sobadan çıktığı tahmin edilen yangın sırasında evde bulunan çocukları, dedeleri kurtarmış. Yangında can kaybının olmaması sevindirici bir durum. Çiftçimizin yaklaşık 100 metrekarelik alanı kül oldu. Oda olarak, mağdur çiftçimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Üyemiz Kaya, bizden bazı taleplerde bulundu. Ziraat Odası Meclisi toplantısında, mağdur olan çiftçimizin taleplerini konuşacağız. Oda olarak, maddi-manevi her türlü desteği çiftçimize vereceğiz. Çiftçimize kara gününde sahip çıkacağız” dedi.

 

7 Şubat tarihli Meclis

toplantısında

görüşülecek

Milas Ziraat Odası Meclisi’nin, 7 Şubat Salı günü yapacağı meclis toplantısında yangın mağduru çiftçinin taleplerinin konuşulacağı bildirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık