Evsiz aileye yardım yürekleri ısıttı

Milas’ta engelli oğluyla yaşadığı evden çıkartılacak olan bir anneye, Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kaynakları ile kısa sürede prefabrik bir ev temin edildi. Ayrıca ailenin, elektrik sorunu AYDEM, su sorunu da MUSKİ tarafından çözüldü.

Evsiz aileye yardım yürekleri ısıttı

Milas’ta bir mahallede engelli oğluyla yaşayan anne, kaldıkları evden çıkartılacak olması üzerine evsiz kalacaktı. Durumdan haberdar edilen Milas Kaymakamı Eren Arslan, aileye yardım edilmesi için çalışma başlattı.
Engelli oğluyla yaşayan anneye, Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kaynakları ile prefabrik bir ev hazırlandı. Herkesin el birliğiyle yardıma koştuğu ailenin aynı zamanda su ve elektrik sorunu da kısa sürede çözüldü.
Evsiz kalacakken bir anda şirin bir yuvaya sahip olan ailenin mutluluğu herkesi sevindirdi.
Ailenin sorunlarının çözülmesiyle büyük bir mutluluk yaşadığını ifade eden Milas Kaymakamı Eren Arslan, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” başlığıyla sosyal medyada bir ileti paylaşarak şunları kaydetti: “İsmi bende saklı bir mahallemizde engelli oğlu ile birlikte yaşayan bir teyzemiz kaldığı emanet evden çıkartılmıştı ve mağdur duruma düşecekti. Teyzemizle görüştükten sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kaynaklarımız ile teyzemize kısa sürede şirin bir yuva yaptık. Elektrik problemini AYDEM müdürümüz, su problemini MUSKİ müdürümüz derhal çözdüler. Mahalle muhtarımız çok gayret gösterdi.
Teyzemin duaları bende saklı. Rabbime şükürler olsun... Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Rabbim Devletimize zeval vermesin inşallah.”

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık