Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Planlı elektrik kesintisi uygulanacak

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan yazılı açıklamaya göre önümüzdeki günlerde Milas’a bağlı Ören, Yusufça ve Demirciler mahallelerinde planlı elektrik kesintisi yapılacak. Vatandaşların, elektrik kesintileri konusunda tedbirli olmaları istendi.

Planlı elektrik kesintisi uygulanacak

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş., yazılı bir açıklama yaparak Milas’taki elektrik kesintileri konusunda uyardı. Yapılan açıklamaya göre; ilk kesinti 29 Nisan günü saat 16.00-19.00 arasında, yatırım tesisislerinin devreye alınacağı ilçeye bağlı Demirciler Mahallesi genelinde ve buna yakın yerlerde enerji kesintisi uygulanacak.
İkinci enerji kesintisi, ilçeye bağlı Ören Mahallesi’nde 30 Nisan tarihinde 16.00 ile 19.00 saatleri arasında Ören’deki İskele Yalı Caddesi’nde 21-48-52 nolu sokaklarda ve buna yakın yerlerde yaşanacak.
Üçüncü elektrik kesintisi ise 4 Mayıs tarihinde ve 16.00-19.00 saatleri arasında Yusufça Mahallesi genelinde, Hacıapti Mahallesi Balçık Yolu, 30 Ağustos Bulvarı’nda; Kayısı, Üzüm, Kiraz sokaklar ile buna yakın bulunan yerlerde gerçekleşecek.
Yatırım tesislerinin devreye alınma çalışması sebebiyle yaşanacak olan elektrik kesintisiyle ilgili vatandaşların gerekli tedbirleri almaları istendi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık