Ezgi Sanat Merkezi açıldı

​​​​​​​Milas’ta deneyimli kadrosu ile çocuklara ve yetişkinlere yönelik birçok alanda sanat kursları sunan Ezgi Sanat Merkezi, İsmet Paşa Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’ndeki merkezde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ezgi Sanat Merkezi açıldı
  • 09 October 2021, Saturday 11:09

Tiyatro, drama, dans, halk oyunları, bale, jimnastik, tüm müzik enstrümanları alanında kurslarla çocuklara ve yetişkinlere eğitim hizmeti sunan Ezgi Sanat Merkezi, İsmet Paşa Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi No: 43/1 adresinde açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Ezgi Sanat Merkezi’nin açılış törenine; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, İYİ Parti İlçe Başkanı Kasım Özkan, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir’in yanı sıra Milas’ta sanat camiasının önde gelen isimleri ile davetliler katıldı.

Kurdele kesiminden önce konuşma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ezgi Sanat Merkezi’nin sahibi olan Ezgi ve Mert Gülügen çiftini tebrik ederek, “Bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz güzel bir işyerinin açılışını hep birlikte yapıyoruz. Çok sıkıntılar ve çok acılar yaşadık, biraz da insani değerlere, normal yaşama dönmeye ve morale ihtiyacımız var. Kültüre, sanata, spora ve hayatımızın renklenmesine ihtiyacımız var. Umuyorum ki Milas'ın kültürel yaşamının renklenmesine çok güzel katkılarınız olacak ve burada ilçemize yakışır çalışmalar ortaya konacak. Bundan eminiz. Sizlere ve Milasımıza hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Müzik dinletisi eşliğinde kurdele kesiminden sonra Ezgi Sanat Merkezi’nin kurs alanları gezildi.

Davetliler, Ezgi Sanat Merkezi’nin sahibi olan Ezgi ve Mert Gülügen çifti ve kurum personelini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Davetlilere teşekkür eden Ezgi ve Mert Gülügen çifti, “Tiyatro, drama, dans, bale, jimnastik, tüm müzik enstrümanları alanında kurslarla pandemi tedbirleri çerçevesinde, çocuklara ve yetişkinlere yönelik, alanında deneyimli öğreticilerimizle kurslar sunuyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir kurum olarak aynı zamanda Milas’ın sanat yaşamına da katkı sunmayı hedefliyoruz. Eğitimlerimizi grup olarak ya da özel derslerle gerçekleştiriyoruz. Festivaller düzenlemeyi, gösteriler ve programlar yapmayı planlıyoruz.” dedi.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık