Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Fahri Acar ilçe başkanlığına aday değil!..

AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, sosyal medyada açıklamada bulunarak 12 Eylül 2020’deki kongrede aday olmayı düşünmediğini duyurdu.

Fahri Acar ilçe başkanlığına aday değil!..

"KAMUOYUNA AÇIKLAMAMDIR” notuyla gerçekleştirdiği sürpriz paylaşımda, yeniden ilçe başkanlığına aday olmayı düşünmediğini ve il yönetiminde görev almak istediğini duyuran Acar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Milas'lılar, kıymetli Milas AK Parti Teşkilatım,

İl Başkanımız Kadem Mete ve Bölge Koordinatör Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya ile yaptığım görüşme sonucunda 12 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan ilçe kongremize kendi isteğimle aday olmayı düşünmediğimi ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan İl kongremizde kendileri de izin verirlerse İl Yönetiminde görev almak istediğimi iletip İl Başkanımız Kadem Mete ve İl Koordinatörümüz Mahmut Atilla Kaya'dan izin istedim.
İl Başkanımız ve Koordinatör Milletvekilimiz bu durumu anlayışla karşıladılar. Anlayışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederim.10 Aralık 2017 tarihinden bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen İl Başkanım Kadem Mete'ye, İl Koordinatörümüz Mahmut Atilla Kaya'ya, Milletvekillerimize, Yönetim kurulu üyelerime, Kadın ve Gençlik Kollarıma, Mahalle Başkanlarıma, Delegelerime ve en çok ta desteklerini hiç esirgemeyen Milas halkına çok teşekkür ederim.

Durmak Yok Yola Devam...”

Geçen dönem, Genel Merkezin Milas İlçe Başkanlığı için başka bir adayla yola çıkmak istemisine karşın Fahri Acar, genel merkezin isteğine karşı kongrede adaylığını koymuş ve kazanmıştı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık