Fesleğen, Çamköy, Sırtlan ve Karapınar’da sürüyor

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Fesleğen, Çamköy, Sırtlan ve Karapınar’da sürüyor
  • 15 February 2017, Wednesday 6:35

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün, 2016 yılında kırsal mahallelerde başlattığı çalışmalarını 2017 yılında da hız kesmeden sürdürmekte olduğu, ekiplerin bu çerçevede son olarak Fesleğen, Çamköy, Sırtlan ve Karapınar mahallelerinde cami, okul ve sağlık evlerinin bakım ve onarımlarını tamamladığı bildirildi.

2016 yılında Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından mahallelerde yapılan toplantıların ardından mahalle Muhtarları ve yurttaşlardan gelen istekler doğrultusunda iş planı ve çalışma programı oluşturan Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu plan ve programlar doğrultusunda birçok mahalleye hizmet götürdü.

Altyapı, kilit parke döşemesi, köy meydanı düzenlemesi, çocuk oyun alanları oluşturulması, sathi asfalt kaplaması çalışmalarının yanısıra kırsal alanlardaki diğer kurumlara ait köy camii, okullar ve sağlık evlerinin de bakım ve onarımlarını sürdüren ekipler, yaptıkları çalışmayla mahallelerin çehresini değiştiriyor.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, yapılan çalışmalardan duyulan memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarları ve sakinleri, başta Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat olmak üzere Fen İşleri ekiplerine teşekkür ediyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Tokat, “Planlı ve programlı bir şekilde çalışıyoruz. Kırsal alan olarak bize bağlı olan 132 adet mahallenin çoğunda çalışmalarımızı bitirdik. Hedefimiz tüm mahallelerimize ulaşabilmek, köy içi meydan düzenlemeleri köy içi yollarını, sathi asfalt kaplama çalışmalarımızı yaparak halkımızı tozdan, çamurdan kurtarıyoruz. Bunun yanısıra çocuklarımızı da unutmayıp onlara oyun parkları kuruyoruz. Ekiplerimiz, ayrıca  sorumluluk alanımız dışında kalan diğer kamu kurumlarına ait Okul, Sağlık Evi ve Cami gibi binaların bakım ve onarımlarını da sürdürüyor. Ekiplerimiz en son Fesleğen, Çamköy, Sırtlan ve Karapınar mahallelerimizin cami, okul ve sağlık evlerinin bakım ve onarımlarını tamamladı. 2016 yılında 2018’in sonuna kadar tüm mahallelerimizin cehresini değiştireceğiz demiştik. Çalışmaların başındayız, güzel çalışmalara imza atacağımızı biliyoruz, ekibimize güveniyoruz. Ben, emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Yolumuza, dur durak bilmeden devam ediyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık