Fethiyespor Galip, Bodrum Mağlup, Muğla Berabere Kaldı

2019-2020 Futbol sezonu geçtiğimiz hafta sonu oynanan ligi maçlarıyla resmen başladı.

Fethiyespor Galip, Bodrum Mağlup, Muğla Berabere Kaldı
  • 05 September 2019, Thursday 9:43

İlimizi İkinci Lig Kırmızı grupta temsil eden B.B.Bodrumspor geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda konuk olduğu Ankara Demirspor’a 3-2 yenilerek haftayı puansız kapatırken üçüncü lig 3. Grupta yer alan Muğlaspor 1 Eylül Pazar günü Muğla Atatürk Stadyumunda kendi seyircisi önünde oynadığı lig maçında Aydın Nazilli Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

Geçen sezon sonu ikinci ligden üçüncü lige düşen ilimiz takımı Fethiyespor ise geçtiğimiz hafta sonu ligin ilk hafta maçında kendi evinde Erokspor’u 3-0 yenerek lige galibiyet ve 3 puanla başladı.

Muğla ve Fethiye deplasmanda, Bodrum kendi evinde

İlimiz takımlarından Fethiyespor üçüncü lig 2 grupta ikinci hafta karşılaşmasını deplasmanda 7 Eylül Cumartesi günü saat 19.00 da Kocaelispor ile oynayacak. Üçüncü ligde yer alan diğer takımımız Muğlaspordadeplasmanda 7 Eylül Cumartesi günü Saat 16.00 da Ankara Altındağspor ile karşılaşacak.

İkinci lig takımımız B.B.Bodrumspor ise 8 Eylül Pazar günü  saat 16.00 da Bodrum Stadyumunda ligin liderİ olan ve ilk maçta Karabükspor’u farklı mağlup eden Sivas Belediyespor’u ağırlayacak.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık