Filenin Kaplanları Anadolu Üniversitesini Ağırlıyor

2018-2019 Spor sezonunda Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor, 17 Şubat Pazar günü Saat 14.00’te Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde ligin kuvvetli takımlarından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Voleybol Takımını ağırlayacak.

Filenin Kaplanları Anadolu Üniversitesini Ağırlıyor

Efeler Ligi’ne doğru koşar adımlara giden ilçemiz takımı Belediyespor ligde peş peşe aldığı galibiyetlerle Milas’ın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ligde puan tablosunda Bursa Büyükşehir ve Beşiktaş Voleybol takımlarının ardından üçüncü sırada yer alan Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı, karşılaşmaya mutlak galibiyet ve 3 puan için çıkacak.

Hafta içersinde Milas Atatürk Spor Salonu’nda yaptıkları antrenmanlarla Eskişehir maçına hazırlanan Milas Belediyespor Voleybol Takımı Teknik Sorumlusu Osman Çakıray Milaslı tüm voleybolseverleri müsabakaya davet ederek, tribünlerde onların sesi saha içersinde mücadele eden sporcularımıza moral veriyor dedi.

Çakıray; “Sezon başından bu yana Milaslı sporseverlerin ve taraftarların tribün destekleri ile saha içersindeki mücadelemizi oldukça keyifli bir şekilde yapıyoruz; bu nedenle Milaslı tüm taraftarlarımıza kulübümüz ve sporcularımız adına teşekkür ediyorum”açıklamasında bulunarak,“voleybolda Milas’ın adını başarıyla duyurduğumuz için mutluyuz” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık