FLAŞ HABER!.. DURMUŞ ÖZDEMİR MİLAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN BAĞIMSIZ ADAY OLDU!..

AKP Milas Belediye Başkan Aday Adaylarından Durmuş Özdemir, aday adaylarından hiçbirinin aday gösterilmemesi ve AKP Milas Belediye Başkan Adayı olarak Rüştü Yiğitkaya’nın açıklanması sonrası, beklenmedik bir kararla, Milas Belediye Başkanlığı için bağımsız olarak adaylığını açıkladı.

FLAŞ HABER!.. DURMUŞ ÖZDEMİR MİLAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN BAĞIMSIZ ADAY OLDU!..
  • 16 February 2024, Friday 17:51

Özdemir, bugün Milas İlçe Seçim Kurulu’na resmi müracaatını yaparak Milas Belediye Başkanlığı için bağımsız aday oldu. Özdemir, bağımsız aday olmak için partisinden de istifa ettiğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Durmuş Özdemir, şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan , Büyükşehir Başkan Adayım Aydın Ayaydın

Milas Meclis üyelerimiz kim olursa olsun baş taçımdır. Güzel bir meclis seçilmesi dileğimdir.

Güzel bir süreç yaşadık süreç içinde bazı olumsuzluklar oldu Cumhurbaşkanım yanlış bilgilendirildi. Bunları düzeltmek ve Milas halkımın bana şahsım için olan desteğini sahipsiz bırakmamak adına ve şahsıma ailesel, ticari, duygusal yapılan tüm karalamalardan dolayı böyle bir karar aldım. Bağımsız başkan adaylığı kararımdır. Takdir Milas halkımızındır . Ama bir oy ama gerekli oy gelsin başım üstüne derim . Bu kararı almazsam Veteriner Durmuş Özdemir olamazdım. Sonuç her ne olursa olsun şimdilik ayrıldığım partime geri dönüp Milas halkına istediği hakkı olan hizmeti iktidarla yereli birleştirip sunacağım. Her şey gönlümüzce olacak herdaim. Hedef 31 Mart ve sonrası iyi günleriniz olsun.”

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık