Fuar panayıra dönüştü

​​​​​​​Milas’ta bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın 2. günü, oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Fuarda en çok ilgi gören ürünler yine meyve ve zeytin fidanları oldu. Fidan ve çiçek satıcılarının stokları, fuarın ikinci günü olmasına rağmen bitme aşamasına geldi. Stand açan firmalar da, katılımcılar da fuardan oldukça mutlu.

Fuar panayıra dönüştü

Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 3 Mart Perşembe günü düzenlenen resmi açılış töreni ile Balçık Mevkisi’ndeki TARİŞ Fuar Alanı’nda misafirlerini karşılamaya başladı. Binlerce ürünün bulunduğu fuar, vatandaşlardan tam not aldı. Fuarın ilk günü oldukça renkli geçse de ikinci günündeki atmosfer bambaşkaydı. 

Fuarda en çok ilgiyi önceki senelerde olduğu gibi fidanlar gördü. Stand açarak fidanları sergileyen ve satışa sunan firmalara göre; ilgi en çok zeytin fidanlarına oldu. Vatandaşlar, zeytinin yanında kamkat fidanlarına yoğun ilgi gösterdi. Daha çok Çin ve yakınlarındaki ülkelerde üretilen bu meyve, ülkemizde de Antalya civarında üretiliyor. Fuar sayesinde bu tür turunçgilin Milas’ta da bahçeleri süslemesi bekleniyor. 

Fuarda en çok ilgi gören ürünlerden diğerleri ise traktör ve tarla araç-gereçleri oldu. Vatandaşlar, en yeni traktörleri inceleyerek tarlasına ve bahçesine en uygun aracı deneyebilme imkanına sahip oldu. Çeşitli ve uygun ödeme koşullarının sağlandığı ürünlerde, fuara özel ek indirimler de sağlanıyor.

Öte yandan fuar nedeniyle Balçık Mevkisi’nde de yoğun araç trafiği yaşanıyor. Görevli zabıta ekipleri, olası bir trafik kazasının ve karmaşanın yaşanmaması amacıyla Balçık Mevkisi’nden sadece girişlere izin veriyor. Fuarın dönüşü ise Kemerler Mevkisi’nden gerçekleştiriliyor.

13. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı 6 Mart günü saat 19.00’a kadar gezilebiliyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık