Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Futbol müsabakalarını iyi yöneten turnuva hakemleri

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği futbol turnuvasında görev alan hakemler, başarılarıyla dikkat çekiyor.

Futbol müsabakalarını iyi yöneten turnuva hakemleri

Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği 15 Temmuz Futbol Turnuvası’nda görev alan beden eğitimi öğretmenleri Ali Akın Çilek, Alim Deligöz, Cenk Atasoy, Onur Semiz, Çağrı Arıkan ile Milas Belediyesi’nde  Kapalı Spor Salonu’nda görevli Milas Gençlikspor  Kulübü  hocası  Mustafa İçöz, Spor Muhabiri  Emekli Öğretmen Hüseyin Açar hocalar yönettikleri müsabakalarda aldıkları övgü ile dikkat çekiyor.

Sporcularla müsabaka içerisinde kurdukları iyi  diyaloglarla müsabakaları iyi yöneten  hakemler, maç öncesi ve sonrasında turnuvada yer alan takımların sporcularından  sevgi ve saygı görüyor.

15 Temmuz Futbol Turnuvası’nda  hiçbir maddi çıkar beklemeden müsabakaları yöneten hakemler hakkında Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Tayfun Uslu şunları söyledi: “2 haftasını geride bıraktığımız  futbol turnuvasında hiçbir beklentisi olmadan görev yapan hakem arkadaşlarımıza, müsabakalarda gösterdikleri başarılı performanslar için teşekkür ediyorum. Turnuva müsabakaları centilmence geçmektedir.”

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık