Futbol takımlarımız  yaz spor okulları için  çalışmalara başlıyor

Futbol takımlarımız  yaz spor okulları için  çalışmalara başlıyor

Okulların tatile girmesinin ardından Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan ve Milas’ı Muğla’da temsil eden Milas Gençlikspor,  Yeni Milasspor, Milas Belediye Beçin Gençlikspor, Güllük Gençlikspor ,Bafa Zeytinspor, Dörtyol Gençlikspor,  Bogaziçi Bargilyaspor, Milas Erginspor, Milas Menteş Gençlikspor, Milas Esnafspor takımları  okulların tatile girmesi ile birlikte yaz spor okulu çalışmalarına başlıyor.

Yukarıda ismi geçen takımlarımız, gelecek sezonda alt yapılarda başarılı sonuçlar almak için yaz spor okulu çalışmalarına başlayacak.

Önümüzdeki sezon içerisinde futbol branşı dışındaki diğer branşlarda faaliyet göstermelerini ön gören federasyonun bu taleplerine Milas takımları da branş çoğaltarak katkıda bulunmak istedi.

Konu hakkında görüşlerini aldığımız  Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  Başkanı Mehmet Top, mahalli ligde yer alan takımlara  yapacakları faaliyetlere destek vermek istediklerine vurgu yaparak; “Amatör kümelerde mensubu bulunan takımların ne zor şartlarda hizmet verdiklerini iyi biliyoruz. Biz de Federasyon olarak bize düşeni yaparak destek vermek istiyoruz” dedi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık