Futbolda En İyi Mahalle Turnuvası Başlıyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Futbolda En İyi Mahalle Turnuvası Başlıyor

Milas Gençlikspor Kulübü tarafından düzenlenen POMELON AVM sponsorluğundaki Milas’ta futbolda en iyi mahallenin belirleneceği Halı Saha Futbol Turnuvası bugün saat 17.30’da yapılacak olan açılış törenleri ile başlıyor.

Bu yıl ilk kez yapılan Milas Mahalle Halı Saha Futbol Turnuvası Milas Belediyesi Halı Sahası Spor Kompleksinde hafta içi Çarşamba ve Perşembe günleri saat 18.00 - 21.00 arası oynanacak.

Hafta sonlarında ise turnuva maçları Cumartesi ve Pazar günleri saat 17.00 - 20.00 arası yapılacak.

2 grupta 13 takımla başlayacak olan Halı Saha Futbol Turnuvasında grup maçları sonunda gruplarında ilk dört sırayı alan takımlar çapraz eşleşmeli çeyrek final eleme maçları yapacaklar.

 

Turnuvaya Davet Etti

Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal Mahallelerarası Halı Saha Futbol Turnuvası ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yaparak, turnuvayı izlemeye Milaslı tüm sporseverleri davet edip turnuvaya katılan takımlara başarı dileklerini iletti.

Milas Gençlikspor Kulübü olarak güzel ve iyi bir futbol turnuvasını başlattıkları için mutlu olduğunu belirterek yönetim ekibiyle birlikte turnuvanın başarılı geçmesi için gereken her şartı yerine getirdiklerini söyledi.

Futbol turnuvalarının tek temsilcisi olan Milas Gençlikspor Kulubünün 500’e yakın genç sporcuya hizmet ettiğini vurgulayan Başkan Köksal Milas Mahalleleri arasındaki futbol turnuvasının yeni dostluklara imza atmasını dilediğini belirtti.

Önce dostluk sonra futbol sloganı ile sahaya çıkacak olan turnuvaya katılan tüm takımlara seyir zevki yüksek ve kaliteli müsabakalar dileyen Başkan Ersin Köksal sakatlanmadan güzel bir turnuvada birlik ve beraberlik içinde olmayı dilediğini söyledi.

 

Turnuva Takımları

A grubu: 1- Burgaz, 2- İsmetpaşa, 3- Ekinambarı, 4- Beçin, 5- Menteş, 6- Hayıtlı Birlik

B grubu: 1- Selimiye, 2- Hayıtlı, 3- Ağaçlıhöyük, 4- Fesleğen, 5- Hacıapti, 6- Keremos, 7- Kızılcayıkık

 

Turnuva Programı

8 Mart Çarşamba

Saat 17.30 Açılış Töreni

Saat 18.00

Burgaz

Hayıtlı Birlik

 

Saat 19.00

Menetşe

İsmetpaşa

 

Saat 20.00

Ekinambarı

Beçin

 

9 Mart Perşemebe

Saat 18.00

Kızılcayıkık

Hayılı Mahalle

 

Saat 19.00

Ağaçlıhöyük

Keremozs

 

Saat 20.00

Hacıapti

Fesleğen

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık