Yeni bir Restaurant-Kır Düğün Bahçesi …

Oktay ÇAYIRLI -

Yeni bir Restaurant-Kır Düğün Bahçesi …

Her geçen gün ilçemizde rağbet gören Restaurant-Kır Düğün Bahçelerine bir yenisi daha eklendi... Menteş Mahallemizde hizmete giren Esinti Restaurant-Kır Düğün Bahçesi, Milas’ın sosyal ve ekonomik hayatına renk katmaya aday …

Toplam 6 dönüm arazi üzerine kurulan ve henüz resmi açılış töreni gerçekleştirilmeyen işletme müşteri kabul etmeye başladı.

Şehir merkezine uzak ve anayol üzerinde bulunmayan, müşterilerine trafik sıkıntısı yaşatmayacak olan işletmenin sahibi Durdu Ayşe İnceoğlu ve personeli tarafından ilçemizde görev yapan basın mensuplarına bir kahvaltı verildi.

Sünnet, nişan, düğün, toplu yemek, özel toplantılar ve her türlü organizasyon için kapılarını açtıklarını belirten işletme yetkilileri, ilçemizin sosyal hayatına renk katmak adına tüm Milaslıları işletmeyi görmeye davet ederken, haftanın belirli günlerinde canlı müzik eşliğinde eğlence sektöründe de hizmet vereceklerini söylediler.

Basın mensuplarına; mutfak ve düğün alanı ile diğer sosyal donatıları gezdiren ve işletme hakkında detaylı bilgiler veren işletme yetkilileri; “Farkımızla fark yaratacağız. Bu konuda oldukça iddialıyız. İşletmemiz, kendi sektöründe lider konuma çok kısa bir zamanda gelecek. Çünkü profesyonel bir anlayış ile olaya yaklaşıyoruz. İşletmemizi bir kez gören, kaliteli ve sınırsız hizmetin tadını alan herkes müdavimimiz olacak. Henüz resmi açılışımızı yapmadık, ancak işletmemizin açıldığını duyan özellikle Milaslı bayanlardan yoğun bir talep alıyoruz. Deneyimli ve profesyonel kadromuzla geleceğin işletmesi biz olacağız” diyorlar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık