Futbolda Şampiyon Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

19 Mayıs 1919 Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen Gençlik Haftası Spor etkinlikleri içersinde yer alan liseler grubu futbol turnuvasında Milas Şampiyonu olan takım, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Futbolda Şampiyon Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi:3 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi:2

Hakemliklerini Beden Eğitimi Öğretmeni Akın Çilek, Çağrı Arıkan ve Milas Spor Muhabiri Emekli Öğretmen Hüseyin Açar’ın yaptığı şampiyonluk maçını oldukça kalabalık bir taraftar grubu da izledi.

Her iki takımın genç taraftarlarının doldurduğu tribünler saha içersinde oldukça zevkli, heyecanlı ve güzel bir maçı izlemenin keyfini yaşadılar. Müsabakaları Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Milli Eğitim Şube Müdürü Türker Yurtsever, Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Koordinatörü Durmuş Tayfun Sarı, Milas Okul Sporları Koordinatörü İbrahim Şahin, her iki okulun öğretmen ve öğrencileri de izlediler.

Finale Yakışan Bir Maç Oynadılar

Milas’ın futbolda en iyi takımının kim olduğu sorusunun cevaplanacağı şampiyonluk maçında, antrenörlüğünü Hasan Başaran’ın yaptığı Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Görkem’in 2 ve Eren’in attığı gollerle, Antrenörlüğünü Ümit Demir’in yaptığı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 3-2 yendi.

Şampiyonluk maçında Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin iki golü de Sertan Balcı’dan geldi.

Her iki takımın açık futbolu ve zevkli mücadelesi tribünlerdeki izleyicilere de yansıdı ve maç sonunda her iki takımın futbolcuları taraftarlardan alkış aldı.

Turnuvanın Kralı Sertan Balcı

Turnuvanın gol kralı 5 golle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcusu takım kaptanı Sertan Balcı oldu.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Turnuva Üçüncüsü

Cumhuriyet Anadolu Lisesi:3 Sınav Lisesi:1

Turnuvanın şampiyonluk karşılaşması öncesinde Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda turnuva üçüncülük maçı oynandı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Çağrı Arıkan, Hasan Başaran ve Spor Muhabiri Emekli Öğretmen Hüseyin Açar’ın hakemliğini yaptığı karşılaşmayı Cumhuriyet Anadolu Lisesi 3-1 kazanarak turnuva üçüncüsü oldu.

Antrenörlüğünü Önder Becek’in yaptığı Cumhuriyet Anadolu Lisesinin gollerini Emmanuel (2) ve Faruk attılar. Antrenörlüğünü Merve Çakır’ın yaptığı Sınav Lisesinin tek golü Mestan’dan geldi.

 Turnuva Sıralaması

 Şampiyon Takım: Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Turnuva İkincisi: Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Turnuva Üçüncüsü: Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Turnuva Dördüncüsü: Sınav Lisesi

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık