Gazetemiz Spor Muhabiri “Açar” ödüllendirildi

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenen “Amatör Spor Ödülleri” töreni Muğla CNS Tesislerinde yapıldı. Gazetemiz ÖNDER ve spor muhabirimiz Hüseyin Açar da ödül alan spor muhabirleri arasındaki yerini aldı.

Gazetemiz Spor Muhabiri “Açar” ödüllendirildi

Bu sene 15 Ocak Salı günü 26’ncısı düzenlenen “Amatör Spor Ödülleri” töreninde gazetemiz ve gazetemiz spor muhabiri Hüseyin Açar da ödül aldı. Gazetemiz 2017-2018 sezonunda amatör spora verdiği yer ve önemden dolayı ödül alırken, spor muhabirimiz Hüseyin Açar da en başarılı amatör spor yazarı ve muhabiri ödülüne layık görüldü.

2004 yılından bu yana ilçemizde spor muhabirliği yapan Hüseyin Açar, ilk muhabirliğe başladığı yıldan beri çeşitli dallarda ödül kazanıyor. 2005-2006 sezonunda bu yana gazetemizde spor muhabiri olarak görev alan emekli sınıf öğretmeni Hüseyin Açar: “2004 yılından bu yana, bu işi sevdiğim için yapıyorum. Öncesinde de sporun her dalıyla ilgiliydim ama sadece takip ediyordum. Daha sonra içimden daha fazlasını yapmak geldi. Maddi kaygım olmadan severek yaptım ve yapıyorum. Birçok spor muhabiri arkadaşım da sanırım böyle. Bu şekilde umarım şehrimizdeki spor faaliyetlerine katkımız oluyordur. Çünkü ben bir nebze de olsa katkı sağladıysam ne mutlu. Bazen zor şartlarda; ulaşım, hava koşulları vb. durumların olduğu zamanlarda da, halkın spor faaliyetlerinden haberdar olması için elimden geleni yapıyorum. Bu mesleğe ilk başladığım yıl da bu ödüle layık görülmüştüm o zamandan beri her yıl layık görülmeye devam ediyorum. Bu tür ödüller bizleri manevi olarak tatmin etmeyi sağlıyor, şevkimiz artıyor. Özellikle mesleğe yeni başlayan genç kardeşlerimizin bu tür ödülleri alması onlar açısından da motive edici bir güçtür. Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na beni ödüle layık gördüğü için teşekkür ederim.” dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık