Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Geçici Hayvan Barınağı’nın iyileştirilmesi için ön çalışma yapıldı

​​​​​​​Milas Belediye Başkan Yardımcısı Gülşen Gökçe ve beraberindeki heyet Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Geçici Hayvan Barınağı’nın iyileştirilmesi için ön çalışma yapıldı

Milas Belediyesi’nin yenileyecek olduğu geçici hayvan barınağı ile ilgili faaliyetleri, yapılacak olan çalışmaya ışık tutma açısından yerinde inceleyen heyet  Muğla Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürü Ferit Kılınç ve Sorumlu Veteriner Özgür Yaman’dan bilgiler aldılar.

Başkan Yardımcısı Gökçe’ye Milas Belediyesi Veteriner Hekimi Fatih Yalçın ve Milas Belediyesi Mimarı Gizem Çerçioğlu eşlik ederken, heyet yenilenecek olan hayvan barınağı hakkında gözlemler yaparak,  ön çalışma yaptı.

Geçici Hayvan Barınağı ile ilgili bir proje müjdesi veren Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülşen Gökçe, “barınağın kapasitesini arttırmak için Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yakın zamanda bir proje hazırlanacak” dedi. Barınağın fiziksel imkanlarının da arttırılacağının bilgisini veren Gökçe, tıbbi malzeme ve araç desteği  ile barınağın imkanlarının da arttırılacağını belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis