Geleceğin ‘Pizza’ ustaları işbaşında!..

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek yüksekokulu, Aşçılık ve Uygulama Atölyesi’ne konuk olan Özel Milas Anaokulu öğrencileri, pizza yapımını öğrenerek ilk pizzalarını yaptılar. Yaptıkları pizzaları Bölüm Sorumlusu Süleyman Öner’e sunan minikler, hocalarından tam not aldılar.

Geleceğin ‘Pizza’ ustaları işbaşında!..

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kır, Yüksekokul Sekreteri Nuray Çiftçi, Özel Milas Anaokulu Kurucusu Nazlı Yıldız ve anaokulunda görevli bazı öğretmenlerin de katıldığı etkinlik, atölyede bugüne kadar görülmemiş bir renklilik yarattı.

Yüksekokul’un Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü sorumlusu Öğretim Üyesi Dr. Süleyman Öner tarafından pizza yapımı konusunda kısa bir bilgilendirmenin ardından işbaşı yapan miniklerin, hamur yapımından pişirmeye kadar olan bölümleri uygulama sırasındaki renkli görüntülerini, bölüm öğrencileri de büyük bir dikkat ve gülümseme ile izlediler.

Özel Milas Anaokulu öğrencileri tarafından imal edilen pizzalar tatması için bölüm sorumlusu Öner’e sunuldu. Bütün pizzaları tadan Öğretim Üyesi Süleyman Öner ise, miniklere tam not verdi.  

Minikler tarafından yapılan pizzalar daha sonra kendilerine ve atölyede bulunanlara ikram edilirken, atölyedeki etkinliğin ardından Yüksekokul’un Takı Tasarım Atölyesi’ni de gezdiler.

Anaokulu öğrencileri, Yüksekokul Müdürlüğü tarafından kendilerine ikram edilen tatlının ardından okuldan ayrıldılar.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık