Genç çiftten kötü haber

Etkili yağış ve fırtına sonrası, Kısırlar Ortaokulu’nda sözleşmeli öğretmenlik yapan Billur Atik ve ve nişanlısı Çağlar Bencik, gelen ani sele kapılarak, yaşamlarını yitirdi.

Genç çiftten kötü haber

Cuma gecesi Imsık Havalimanı yakınındaki bir düğün salonundan dönen genç öğretmen Billur Atik (23) ile nişanlısı Çağlar Bencik’in(27) içinde bulunduğu otomobil, Imsık havalimanı civarındaki Akarca mevkisindeki derenin üzerindeki köprüde, gelen sele kapıldılar. Genç çiftten, öğretmen Billur Atik olay yerinde yaşamını yitirirken, sel sularının sürüklediği nişanlısı Çağlar Bencik’in cansız bedenine ise uzun süren arama çalışmalarının ardından ulaşıldı. Akarca mevkisindeki dereden, yağışın etkisiyle gelen 1.5 metre yüksekliğindeki sel suyu ile aracın su almaya başlaması sonucu; araçtan inen genç çiftin sel suyuna kapıldığı öğrenildi. Öğretmen Billur Atik köprüde bulunan korkuluklara takılıp yaşamını yitirirken, nişanlısı Çağlar Bencik’in cesedine ise yapılan arama çalışmaları sonucunda ulaşıldı.  

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, yaşanan üzücü olay sonrasında "Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun, eğitim camiamızın başı sağ olsun" dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık