Genç futbolcuya transfer teklifleri geliyor

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Genç futbolcuya  transfer teklifleri  geliyor

2015 - 2016 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde Yeni Milasspor Futbol Takımı ile başarılı maçlar oynayan Osman Ersöz’e 2016 - 2017 sezonu için Bursa, Ankara, Muğla amatör ve profesyonel takımlarından yeni sezon için transfer teklifleri geliyor.

Futbola Bursa Şükraniyespor altyapında başlayan genç futbolcu daha sonra Arapyatağı ve Tütünspor takımlarında da forma giydi. Tahsil hayatı nedeniyle Muğla’ya gelen ve Sıtkı Koçman Spor Akademisi Yüksek Okulu’na kaydolan Osman Ersöz, 4 yıl Muğla Üniversitesi Futbol Takımının formasını giydi. Takım kaptanlığı da yapan Osman Ersöz takımının Birinci Amatör Küme’den Süper Amatör Küme’ye yükselmesinde etkin bir rol oynadı.

Tahsil hayatı ile futbolu bir arada son derece başarılı bir şekilde götüren genç futbolcu Ersöz 2014 - 2015 sezonun ikinci yarısında Ortaca Belediyespor’a transfer oldu.

Ortaca Belediyespor’un Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nden BAL Ligine yükselmesinde önemli bir rol oynayan Ersöz 2015 - 2016 sezonunda Yeni Milasspor’a transfer olarak Mor Beyaz formayı giydi.

Yeni Milasspor takımından önce 1 sezon Milas Gençlikspor Kulübü ile Muğla Birinci Amatör Küme liginde mücadele eden Ersöz, Yeni Milasspor ile Muğla Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk yarışında yer aldı. Sezon sonunda takımının 1 puan ile şampiyonluğu kıl payı kaçırması ile sezonu tamamlayan Ersöz 2016 - 2017 sezonunda hangi takımın formasını giyeceğini henüz bilmediğini gelen transfer tekliflerini değerlendirdiğini belirterek yeni sezonda futbola bölgesel veya profesyonel bir lig takımı ile devam etmek istediğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık