Gençler, bayramını konser coşkusuyla kutladı…

Müzik Öğretmeni Ali Çakır ve öğrencileri tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Gençlik Konseri’, Cukadüezi gecezi .gençlerin coşkulu katılımlarıyla gerçekleşti.

Gençler, bayramını konser coşkusuyla kutladı…

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen Gençlik Konseri başlangıcında, salondaki gençlere hitap eden İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, “Türkiye’nin en genç haftasını, siz gençlerle kutlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz” diyerek başladı ve şöyle devam etti.

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bundan 100 yıl önce, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmasıyla başlayan Kurtuluş Mücadelesi’nin 100’ncü yıldönümünü kutlama haftasının içerisinde bulunmaktayız.

Bizler, GençlikveSporBakanlığıolarak her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında tüm Türkiye’mizde Gençlik Haftası kapsamında birçok etkinlikler düzenlemekteyiz. Yine aynı şekilde ilçemiz Milas’ta 15 Mayıs tarihinde başlatılan Gençlik Haftası Programı kapsamında; futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve atletizm dallarında turnuvalar düzenledik. Bu turnuvaların finalleri de bugün sona erdi. Yarın turnuvada dereceye girenlerin ödüllerini, düzenleyeceğimiz resmi tören sırasında vereceğiz.

Aynı şekilde yine Gençlik Merkezi Müdürlüğü olarak ilçemize bağlı mahallelerde Gençlik Şöleni adı altında programlar icra ettik. Dün son olarak da Gençlik Merkezimizde bir gençlik şöleni düzenledik. Bu akşam ise Müzik Öğretmeni Sayın Ali Çakır Hocamızın öncülüğünde gençlerimizin sahne alacağı bir gençlik konseri düzenliyoruz.

Yarınki resmi törenlerin ardından gençlik yürüyüşü ile devam edecek kutlamalar, Milas Belediyemizin öncülüğünde akşam Fener Alayı ve ardından konser programı ile hafta etkinlikleri son bulacak.

Bu vesileyle şahsım ve kurumum adına tüm gençlerimizin ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve SporBayramı’nı kutluyor, bu hafta kapsamında düzenlenen etkinliklerde emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür ediyorum.”

Milas İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir’in konuşmasının ardından başlayan Gençlik Konseri’nde, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nu hıncahınç dolduran gençler doyasıya eğlenirken, çocuklarıyla birlikte konsere gelen anne-babalar da keyifli saatler geçirdiler.

Ebeveynler, sahneye çıkan çocuklarını cep telefonlarıyla görüntüleyerek, o anı ölümsüzleştirmeye çalıştılar.

Geceye, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir ve merkez personeli yanısıra, İlçe Gençlik ve Spor Müdür V. Durmuş Tayfun Uslu ve 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde AKP Milas Belediye Başkan Adayı olan Veteriner Barış Saylak da katıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık