Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Gençler, Milasspor İçin Oynayacaklar

2019-2020 Muğla Süper Amatör Küme Liginin başlamasına sayılı günler kala lige girip girmeyeceği net olarak belli olmayan Yeni Milasspor Kulübünün  20 Eylül 2019 günü yapılan olağanüstü genel kurulununda geçici olarak kurulan yönetim ekibi Öcal Yüksel başkanlığında geçtiğimiz gunlerde toplanarak futbolcu transferlerine başladılar.

Gençler, Milasspor İçin Oynayacaklar

Feda  Zamanı

Bu sezon özellikle Yeni Milasspor Kulübünun alt yapısında futbola başlayan gençleriyle lige katılacak olan Yeni Milasspor'a feda senesi anlamında ilk destekler genç futbolculardan geldi.

Sosyal Medya yoluyla Yeni Milasspor için oynayacaklarını belirten mor beyazın evlatları “bu sene bizim senemiz olacak” dediler.

İşte bu sezon mor beyaz formayı giyecek Yeni Milasspor Futbolcuları:

Bedirhan Tuna, Oğulcan Aksu, Fahri Karaman, Anıl Tukluk, Yiğithan Yüksel, Engincan Lök, Sertan Balcı, Cağrı Karayılgın, Muhammet Kılıç, Yusuf Asa, Mahmut Ermaşa

Yönetim Görev Bölümü Yaptı

Yeni Milasspor Kulübü 2019-2020 sezonu yönetim ekibi geçtiğimiz günler içersinde kendi aralarında toplanarak görev bölümü yaptılar.

Başkan Öcal Yüksel, As Başkan Umut Yiğitkaya, Genel Kaptan Çağlar Bozkurt, Alt Yapı Ve Futbol Şube Sorumlusu Bekir Tuzer, Genel Sekreter Yavuz Tosun, Sayman Galip Alper.

Transferler Sürecek

Yeni Milasspor Kulup Başkanı Öcal Yüksel gazetemize yaptığı açıklamada, “genc bir kadro ve morbeyaza gönül vermiş gençlerimizle lige katıliyoruz” dedi.

Öcal Yüksel, “takım kadromuzda eski futbolcularımız da yer alacak, dengeyi ve bütçemızi sarsmayacak futbolcularımızla lige giriyoruz, taraftarlarımızdan geçmişte olduğu gibi yine tribün desteği bekliyoruz” diyerek, bu sene Yeni Milasspor icin her şey güzel olsun dileğinde bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis