Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Gençlerin bayramı Milas’ta kutlanacak

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Milas’ta coşkuyla kutlanacak. Bayram kapsamında gençlerin sevdiği sanatçı Merve Özbey, Milas’ta bir konser verecek.

Gençlerin bayramı Milas’ta kutlanacak

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Milas’ta gerçekleştirilen etkinliklerle kutlanıyor.

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yarın saat 9.00’da Atapark Meydanı’nda çelenk sunumu yapılacak. Kutlama programı ise, saat 10.00’da Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

Akşam saatlerinde Milas Belediyesi’nin organizasyonuyla saat 20.30’da fener alayı gerçekleştirilecek. Saatler 21.00’i gösterdiğinde ise, Türk pop müziğinin güçlü sesi Merve Özbey, Milas’ta bir konser verecek.

Konsere Milas’ta yaşayan tüm vatandaşları davet eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimiz ve umudumuz olan gençlerimize armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız. Bu özel günde Belediyemiz tarafından birbirinden güzel etkinlikler hazırlandı. Böylesine anlamlı günde başta gençlerimiz olmak üzere tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bağımsız Türkiye’yi armağan eden Kurtuluş Mücadelemizin kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis