Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlundan Buldana Müjdeler

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli’deki yatırımları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette, Buldan’a da müjdeler verdi.

Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlundan Buldana Müjdeler
  • 16 February 2021, Tuesday 17:07

DENİZLİ (İGFA) - Bakan Kasapoğlu Buldan’a Gençlik Merkezi, 5 adet halı saha, 10 adet basketbol potası ile Voleybol Sahası, İlçe ve Yenicekent Stadyumlarının yenilenmesi, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Nuri Akın Anadolu Lisesi bahçesindeki spor salonunun yerine yenisinin yapılması ve portatif yüzme havuzunun yapılacağı sözünü verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla düzenlenen İl Değerlendirme toplantısında Denizli ve ilçelerindeki yapımı devam eden ve yapılacak projeleri görüşüldü. Toplantıda Bakan Kasapoğlu’ndan çok sayıda yatırım sözü alan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile İlçe Başkanı Naci Çomuk Buldan’a müjdelerle döndüler.

Başkan Şevik, Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan önemli yatırım müjdesi aldıklarını söyledi. Şevik, “Buldan’da geçmişte olduğu gibi bu dönemde çalışmalarımız Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere ilgili bakanlıkların desteklerinin yanı sıra Denizli Valiliği, Budan Kaymakamı Murat Sarı, Belediyemiz ve sivil toplum kuruşlarının iş birliğiyle devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Kasapoğlu’nun ilçemize verdiği yatırım müjdeleri bizleri sevindirdi. Hem İlçe Stadyumu, hem de Yenicekent Stadyumunun yenilenmesi için 5 milyon 850 bin TL’lik projenin en kısa sürede hayata geçirilecek. Ayrıca İlçemize Gençlik Merkezi’nin kazandırılmasıyla ilgili de sözümüzü aldık. Buldan’a 5 halı saha, 10 adet basketbol potası ile voleybol sahası kazandırılmasının yanı sıra depreme dayanıksız olduğu için yıkılan Nuri Akın Anadolu Lisesi’nin bahçesindeki spor salonunun yerine yenisinin yapılmasıyla ilgili de söz aldık. İlçemize yarı olimpik yüzme havuzu yapılana kadar portatif yüzme havuzunun kurulacağı müjdesini de aldık” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk ise, Buldanlı gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla yatırımların devam edeceğini söyledi. İlçeye nitelikli Fen Lisesi gibi okulların da kazandırılması için çalışmaların başladığını kaydeden Başkan Çomuk, “Spor Salonu başta olmak üzere tüm yatırımlarımızın tamamlanması için çalışmalarımız en kısa zamanda başlayacaktır. Buldan hem sporun her branşında, hem de eğitimde adından söz ettirecektir” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis