Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Özhaseki: "aksaray'ın Hızla Geliştiğine Şahitlik Ediyoruz"

Aksaray'da partisinin genel kurulu için çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanı Evren Dinçer'i ziyaretinde Aksaray'a övgüler yağdırdı.

Özhaseki: "aksaray'ın Hızla Geliştiğine Şahitlik Ediyoruz"
  • 16 February 2021, Tuesday 14:28

AKSARAY (İGFA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Aksaray 7. Olağan İl Kongresine katılmak üzere geldiği Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'i de ziyaret etti. Aksaray’a övgüler yağıdran Özhaseki, “Bizler Aksaray’a yabancı değiliz. Aksaray’ın hızla geliştiğine şahitlik ediyoruz” dedi.

Aksaray’da hayata geçirdiği proje ve hizmetler ile ilgili Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye brifing veren Belediye Başkanı Evren Dinçer, halen devam eden projelerin son durumu hakkında bilgilendirdi. Aksaray’ın orta Anadolu’da gelişen iller arasında bulunduğunu ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki,18 yıllık iktidarlık süresi boyunca çok güzel işler yapıldığına dikkat çekerek, “İktidar olma ve hükümet etme noktasında gelmiş geçmiş tüm iktidarlardan daha başarılıyız. Sağlıkta, ulaşımda, enerjide, savunma sanayisinde ve aklınıza gelen her alanda Allah’a hamdolsun başarılıyız. AK Parti belediyelerimizde hizmette yarışıyor ve çok önemli işler başarıyor” diye konuştu.

Aksaray’daki çalışmaları yerinde bulunduğu ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Özhaseki, Aksaray’a her konuda destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis