Gençlikspor Ailesi’nin mutlu günü

​​​​​​​19.yıl önce 2002 yılında Milas DHMİ Spor olarak ilçemiz sporuna hizmet etmeye başlayan, sonrasında bu hizmetini Milas Gençlikspor olarak sürdüren ilçemizin güzide spor kulüplerinden biri olan ve kulüp başkanlığını Ersin Köksal’ın üstlendiği Milas Gençlikspor Kulübü 19.kuruluş yılını Mylasa 48’de kutladı.

Gençlikspor Ailesi’nin mutlu günü
  • 22 September 2021, Wednesday 9:43

Kuruluşundan buyana yönetim kadrosunda yer alan isimler ile kulübe antrenör olarak hizmet etmiş ve hizmet etmeye devam eden isimler ve basın mensuplarının katıldıkları gecenin açılış konuşmasını kulüp başkanı Ersin Köksal yaptı.

Konuşmasına gecelerine katılanlara teşekkür ederek başlayan Ersin Köksal, bünyelerinde 8 spor branşının olduğunu ve bu branşlarda 700’e yakın sporcunun eğitim aldığını ve spor yaptığını söyledi.

Başkan Köksal 2021-2022 spor sezonunda yeni spor branşları açtıklarını da vurgulayarak, “aramıza yeni katılan spor branşlarımız ile gençlere spor yapma ve yaptırma hizmetimize devam edeceğiz” dedi.

Milas Gençlikspor Kulübü’nün her yıl büyüyen bir aile olduğunu belirten başkan Ersin Köksal ‘aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldin diyorum’ dedi.

Teşekkür Sertifikaları Dağıtıldı

Mylasa 48 Resturantta bir araya gelen Milas Gençlikspor Kulübü’nün eski ve yeni yönetim ekibini basın mensuplarına tanıtan başkan Ersin Köksal daha sonra Milas Gençlikspor Kulübü’nün eski ve yeni tüm yönetim kadrosundaki isimlere, antrenörlerine ve basın mensuplarına Milas Gençlikspor Kulübü’ne verdikleri destek için teşekkür sertifikası verdi.

Geceye katılan isimler, kısa birer konuşma yaparak Milas Gençlikspor Kulübü ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştılar ve gecenin son sürprizi yeni yönetim kurulundan başkan Ersin Köksal’a geldi ve bu kez yönetim ekibi başkan Ersin Köksal’a kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür sertifikası verdiler.

Milas Gençlikspor Kulübü’nün kuruluş yıldönümüne kulübün eski yöneticileri ve yeni yöneticileri ile antrenörler ve basın mensupları katıldılar.

Milas Gençlikspor Kulübü futbol antrenörleri Ali Akın Çilek, Çağrı Arıkan, Güray Fedakâr, Âlim Deligöz, Atletizm antrenörü Havva Uzuncan ve kulübün kuruluşunun ilk dönemlerinde voleybol antrenörlüğü görevini üstlenen yönetim kadrosunda olan Yüksel Çelik ve yine yönetim kadrosunda yer alan Teak Wando antrenörü Kamil Meşeci ile Enes Meşeci geceye katılan isimler oldular.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık