Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Girgin Muğlalı tuhafiyeci esnafının mektubunu TBMM’ye taşıdı

CHP Muğla Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Süleyman Girgin, Muğla’dan kendisine sıkıntılarını anlatan mektup gönderen tuhafiyeci esnafının mektubunu Meclis Genel Kurulu’nda okuyarak ‘’zamlardan bunalan küçük esnafın sesini duyun’’ diye seslendi.

Girgin Muğlalı tuhafiyeci esnafının mektubunu TBMM’ye taşıdı
  • 03 March 2022, Thursday 9:08

‘’Muğla'dan tuhafiyeci bir esnaftan iktidara mektup var’’ diye söze başlayan Girgin esnafın şu mektubunu okudu:

‘’Her ay elektrik ve akaryakıta gelen zamlarla, satmakta olduğumuz çamaşırları üç ay önce 10 liradan satıyorduk, şimdi 25 liraya yükseldi. İnanın, 3 liraya sattığımız çorabı müşteriye 10 lira demeye ben utanır oldum. Geçen gün bir müşteri alacağı ürünün fiyatını pahalı bulunca 'Sen, zam konusunda iktidarı geçtin.' dedi.

İNSANLAR  ARTIK GİYİMİNDEN VE BOĞAZINDAN FEDAKÂRLIK EDEREK YAŞIYOR

Kırsal mahallelerde halk yün alır, torunlarına ve çocuklarına çorap, kazak örerdi. Bir top yün 10 liradan 22 liraya yükseldi. İnanın, bu fiyatlara toptancıdan ben alamaz oldum, müşteri zaten alamıyor. İnsanlar artık giyiminden ve boğazından fedakârlık ederek yaşamaya çalışıyor.

FATURALARI ÖDEYEMEZ OLDUK, SESİMİZİ DUYUN!

 Bu fiyatlarla satış yapamadığımız gibi kira ve elektrik faturalarımızı ödeyemez olduk. Toptancıdan aldığımız ürünlere günlük olarak zam geliyor. Küçük işletmeler olarak finansman güçlüğü çekiyoruz. Sesimizi duyun, zamları durdurun."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis