GİZEM ÖZCAN: ”BU SEÇİM KADIN VE GENÇLERİN SEÇİMİDİR”

​​​​​​​CHP Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Gizem Özcan, CHP Köyceğiz İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu bayramlaşma programında konuşarak 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerin kadın ve gençlerin seçimi olduğunu söyledi.

GİZEM ÖZCAN: ”BU SEÇİM KADIN VE GENÇLERİN SEÇİMİDİR”

Partililerle bir araya gelen Özcan konuşmasında Ramazan Bayramını buruk geçirdiklerini ifade ederek, “6 Şubat’ta yaşanılan Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha rahmetle anıyorum. İkinci olarak da buruk yaşamamızın sebebi hepimizin içinde yaşadığı ekonomik koşullar. Bugün baktığımızda bayram tadında bir bayram yaşayamıyoruz” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerin kadın ve gençlerin seçimi olduğunun altını çizen Özcan, “En son gerçekleşen siyasi tabloda 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin önlenmesine ilişkin kanuna yönelik tartışmalara baktığımızda ve Cumhur ittifakının bileşenlerini değerlendirdiğimiz de bunu çok net bir şekilde görebiliyoruz. Ne kazanılmış haklarımızdan ne de 6284 sayılı kanundan asla vazgeçmiyoruz. Hep birlikte sizlerle Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedeflediği ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine üzerine çıkarmak için yola çıktık. Bizim ruhumuzda Kuvayi Milliye var. Bugüne kadar karşımıza çıkan hiçbir zorluğa boyun eğmedik bundan sonrada eğmeyeceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık