Gözler bu maçta

Turgutreisspor- Yeni Milasspor

Gözler bu maçta

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi yapan iki takım, kozlarını 3 Şubat Pazar günü Turgutreis Stadyumu’nda paylaşacaklar.

Ligde 12 maçta topladığı 29 puanla ilk sırada yer alan Yeni Milasspor ile takipçisi ikinci sırada 24 puanla yer alan Turgutreisspor arasında oynanacak olan Süper Amatör Küme Ligi maçı haftanın en önemli ve en zor maçı olarak kabul ediliyor.

Süper Amatör Küme Ligi’nin ilk yarısında Ören Stadyumu’nda oynanan ve 2-0 Yeni Milasspor’un galibiyeti ile sonuçlanan müsabakanın ve 5 farklık puanlamanın avantajı ile Turgutreis’e gidecek olan Yeni Milasspor’da maç hedefi belirlendi. Yenemiyorsan yenilme hedefi ile sahaya çıkacak olan Yeni Milasspor’da tüm hesaplar Turgutreis deplasmanından puan veya puanlarla gelmek olarak açıklandı.

Turgutreis futbol takımı için de oldukça önemi olan Yeni Milasspor karşılaşması, bu hafta tüm futbolseverlerin takip edeceği ve izleyeceği bir lig maçı olarak dikkatleri çekiyor.

Teknik Sorumluluğunu Deniz Kibar’ın yaptığı Turgutreis Futbol takımı ile Teknik Sorumluluğunu Cenk Atasoy’un yaptığı Yeni Milasspor futbol takımı arasında Pazar günü oynanacak olan lig müsabakası ile ilgili olarak alınan güvenlik önlemleri de üst seviyeye çıkarıldı.

Taraftarlara Çağrı

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği tarafından yapılan açıklama ile, Pazar günü oynanacak olan Turgutreis karşılaşmasına Pazar günü Saat 11.00’de Kapalı Otopark’tan araçlar kaldırılacağı belirtilerek,“Yeni Milasspor’umuzu şampiyonluk yarışındaki en önemli maçında yalınız bırakmayalım” çağrısında bulunuldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık