Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Gözler bugünkü CHP kongresinde

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığı, bugün saat 10.00’da sandık başına gidecek. 398 delegenin bulunduğu CHP’de başkanlık koltuğuna oturabilmek için iki aday yarışacak.

Gözler bugünkü CHP kongresinde

CHP’de geçtiğimiz ay başlayan delege seçimi süreci tamamlandı. Seçimlerin ardından tüm gözler bugün yapılacak ilçe kongresine çevrildi. 400 olması gereken ancak CHP’nin iki mahallede üyesi bulunmaması nedeniyle 398 kişinin belirlendiği delege seçimleri sonrasında iki aday adaylığını açıklamıştı. 
Önceki başkan Hüseyin Çöllüoğlu’nun Milas Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olmasının ardından boşalan koltuğa atanan İlgin Göktepe, adaylığını açıklayan ilk isim olmuştu. Aynı gün Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir İbrahim Özfen, Arastapark’ta adaylığını açıkladı. İki adayın açıklamalarında dostluk ve kardeşlik havası hâkimdi. 
Mevcut başkan İlgin Göktepe açıklamasında, “İçimizdeki inançla artık seçilmiş bir ilçe başkanı olmak umuduyla daha genç, daha dinamik ve daha üretken arkadaşlarımızla birlikte bu göreve yeniden aday oluyoruz. Çağa uyum sağlamış bir yönetim anlayışı ile ötekileştirmeyen, birleştirici bir tutumla, halkçı, demokratik ve katılımcı bir dönem geçirmeyi umut ediyoruz.  CHP Milas Örgütü, güçlü bir örgüttür. Bu örgüt daha iyi fiziksel koşullara sahip bir ilçe binası hak etmektedir. Bunu gerçekleştirmek, yeni ilçe binasına kavuşmak için çalışmaktayız ve bunu dönem içerisinde hep birlikte başaracağız.” dedi.

İbrahim Özfen de “Örgütsel dayanışmamızla, sol kültürümüzün gereği olan demokratik haklarımıza sahip çıkmak, en başta parti içi demokrasiyi yaşama geçirmek ve birlik - beraberlik içerisinde Cumhuriyet Halk Partili olmanın gururunu hep beraber yaşamak hepimizin en büyük arzusudur. Partimizin önceden gelen inancını ve omurgasını bozmadan, daha da zenginleşmesini sağlayarak, siyasi üretimini çok daha genişleterek, parti içi işleyiş ve demokrasi taleplerini büyüterek hizmet etmek, genel ilkemiz olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisini evi bilen, ocağı sayan herkesi sevgiyle kucaklayacağız. Bütün üyelerimizin eşit görev alma, sorumluluk üstlenme konusundaki hassasiyetimizi ortaya koymak adına, önseçim ve seçimli demokrasiyi, eğer bizlere görev verirseniz, hizmet süremiz boyunca cesaretle savunacağız…” şeklinde konuştu.

CHP Milas İlçe Başkanlığı olağan kongresi, bugün Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda saat 10.00’da gerçekleştirilecek. Toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde kongre, 24 Aralık’ta çoğunluk şartı aranmadan yapılacak.
Belirlenen gündem ise şöyle: 
1-Açılış ve Yoklama
2-Kongre Başkanlık Kurulu Seçimi( Başkan, İkinci Başkan, Yazman)
3-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
4-02.12.2017- 17.12.2019 Dönemi Yönetim Kurulu Çalışma Raporunun ve Hesap raporunun okunması ve görüşülmesi
5-02.12.2017- 17.12.2019 Dönemi çalışma raporu ve hesap raporunun ayrı ayrı ibra edilmesi
6-Dilek ve Temenniler
7- İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu ve il kongre delegelerinin seçimi
 8-Kapanış
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis