Greko Romen Güreş Turnuvası Tamamlandı

 Hasan Ölmez Turnuvası

 Greko Romen Güreş Turnuvası Tamamlandı

Milaslı iş adamı ve Masterler Milli Takımı eski güreşçisi Hasan Ölmez tarafından sponsorluğu yapılan ve Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi tarafından desteklenen 4 Gençlik ve Spor Müdürlüğü Güreş Merkezi Takımının katıldığı Greko Romen güreş turnuvası, geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehit Murat İnci Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda yapıldı.
Hakemliklerini eski milli güreşçi ve milli takım antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Bünyamin Emik ve Mehmet Yıldırım’ın yaptıkları Güreş Turnuvası’na Aydın, Yatağan, Kuşadası ve Milas Güreş takımları katıldılar.
14 Aralık Cumartesi günü yapılan güreş müsabakaları sonrasında turnuvanın şampiyonluğunu Aydın güreş takımı elde ederken Milas güreş takımı turnuva ikincisi ve Yatağan ile Kuşadası güreş takımları da turnuva üçüncüleri oldular.
Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yapılan grekoromen güreş turnuvası sonrasında turnuvanın ödül töreni düzenlenerek turnuvaya katılan takımlara kupaları verildi. Kupa töreninde takımların kupalarını ve teşekkür plaketlerini turnuvaya sponsorluk yapan Hasan Ölmez, Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdür Ercan Çatak, Milas Belediyesi Güreşçisi ve Masterler Milli Güreş Takımı sporcusu Erkan Uysal verdiler.
TEŞEKKÜR ETTİ
Turnuva ile ilgili bir açıklama yapan turnuva sponsoru Masterler Milli Takımı eski Güreşçisi Hasan Ölmez:
“Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz güreş turnuvasıyla 4 farklı güreş takımını Milas’ta buluşturduk. Amacımız takımların lig müsabakaları öncesinde birbirleriye antrenman yapmalarını sağlayarak antrenör arkadaşlarımızın sporcuların son performanslarını minderde görmelerini sağlamaktı. Bu hedefi gerçekleştirdik. Ayrıca 4 güreş takımımızın güreş sporcularının birbirlerini tanımalarını istedik ve bu hedefimizi de gerçekleştirdik.
Turnuvamıza katılan 4 güreş takımlarımızın antrenör ve sporcularına teşekkür ediyor ve tüm takımlarımıza katılacakları güreş turnuvalarında başarılar diliyorum” diyerek, gelecek sene gerçekleştirilecek 3.Turnuvanın daha kapsamlı olacağını ve Milas ANFİ Tiyatroda yapılmasını düşündüklerini söyledi.
MİNİK GÜREŞÇİLER GÜLDÜRDÜ
Turnuvanın en ilginç ve güzel görüntülerini Hasan Ölmez’in torunuyla Erkan Uysal’ın oğlunun güreşler süresince minderde ağabeylerini örnek alarak güreşmeleri oluşturdu. Turnuvaya katılan tüm güreşçilerin ilgisini çeken minik güreşçiler geleceğin başarılı sporcuları olarak ilk adımlarını minderde atmış oldular.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık