Grevdeki İşçilere Adil Düzen Ekmeği İkram Etti

Kocaeli Çayırova’da bulunan Baldur Süspansiyon fabrikası önündeki işçilerin grevine destek amaçlı katılan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, "Adil Düzen Ekmeği" adını verdiği büyük boy ekmeği zeytin ile birlikte işçilere ikram etti.

Grevdeki İşçilere Adil Düzen Ekmeği İkram Etti
  • 13 February 2021, Saturday 17:43

KOCAELİ (İGFA) - DİSK’ in 54. kuruluş yıldönümü Çayırova’da kutlandı. Birleşik Metal İş Sendikası'na üye olan Baldur Süspansiyon fabrikası işçilerinin grevine de destek olmak amacıyla DİSK  bu yılki kuruluş yıldönümünü fabrika önünde işçilere kutladı.

Kutlamalara Disk Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Birleşik Metal İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu öncülük ederken, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras da katıldı. Aynı zamanda Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın danışmanı ve eski bir sendikacı olan Aras, fabrika önündeki greve katılımla hem sendikacıları, hem de işçileri yalnız bırakmadı.

Renkli kişiliğiyle bilinen Mehmet Aras, grev alanına gelirken yanında getirdiği "Adil Düzen Ekmeği" adını verdiği büyük boy ekmeği, zeytin ile birlikte işçilere ikram etti. Aras, Yeniden Refah Partisinin iktidara gelmesi halinde, ekmeğin en büyüğünü emekçilerin yiyeceğini ifade ederken, iktidara geldiklerinde "emekli, işçi ve memura yüzde 50 zam" sözü verdi.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık