Grup Pusula’dan ‘RÜYA’ Single çalışması…

İlçemizin müzik alanında tanınan ve sevilen grubu Pusula, ‘Rüya’ adını verdikleri yeni single çalışması ile 1 Haziran'da yaza merhaba diyor.

Grup Pusula’dan ‘RÜYA’ Single çalışması…

Muğla'da sahne alan ve çalışmalarını sürdüren Pusula müzik grubu 2017 yılında bağımsız olarak yayınladıkları "Gel" EP’sinin ardından Kırk Sekiz Müzik yapım ile anlaşarak single çalışmasını tamamladı. Yeni single çalışması olan "Rüya", 1 Haziranda klibi ile birlikte bütün dijital müzik platformlarında yerini alacak.

Söz, müzik ve düzenlemesi Yunus Emre Tokmak'a ait olan parça, kimi zaman gördüğümüz, çoğunlukla da unuttuğumuz, bazen hiç uyanmak istemediğimiz düşlerden yola çıkılarak yazıldı.

Prodüktörlüğü grubun kendisi tarafından üstlenilen parçanın Mix ve Masteringi Aras Kutay tarafından tamamlandı. Görsel tasarımları da grubun kendisine ait olan parçanın klibi Onur Medya yapımcılığında, Emre Özsoy yönetmenliğinde çekildi. 

Mehmet Ali Akın'ın solistlik yaptığı ekibe; davulda Özgür Şirin, basgitarda Mustafa Ülke, gitar ve vokalde Yunus Emre Tokmak, gitar ve vokalde Selim Korkmaz eşlik ediyor. Grubun ismi ise ekip üyelerinin meslek hayatlarının ortak noktası olan denizcilikten gelmekte...

Kırksekiz Müzik Yapım etiketiyle yayınlanan "Rüya" ile birlikte Pusula’nın yeni çalışmalarına ve sahne performanslarına hız kesmeden devam ettiği belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık