Güçbirliği çağrısına ses geldi..

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı’nın kentteki yerel esnafları güç birliğinde birbirine destek olmak amacıyla başlattığı kampanyaya esnaf duyarsız kalmadı… 3 esnaf daha kampanyaya destek vererek “Yerel esnaf için biz de varız” dedi…

Güçbirliği çağrısına ses geldi..

Türkiye Bakkallar ve Bayiler Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, hafta başında yerel esnafı yaptığı protokol çalışmaları ile bir araya getirerek güç birliği oluşturma çalışmalarının start almasının ardından, 3 ayrı işletme daha kampanyaya katılarak ‘ben de varım’ mesajı verdi.

Özay Sabancı, Milaslıların alışverişleri için “Vestel Milas Bayii Mustafa Çoban yüzde 5,  Aygaz Soykanlar tüp ve su bayii 10 TL indirim ve tüp ve su bayii Günay Toksöz tüp alımında 15 TL indirim başlattı”dedi.

Katılım sağlayan işletme sahipleri ile protokolü imzalayan Başkan Sabancı, “Yerel esnafımız adına yaktığımız meşale giderek büyüyor ve Milas esnafımızın bu ateşi daha da büyüteceğine olan inancım tam. Kendilerine sesimize ses vererek destek oldukları için teşekkür ederiz. Şimdiden davet ederek katılmak isteyen işletme sayımız arttı. Talepte var. Milas esnafı güç birliği ile geleceğe daha emin ve güvenli adımlarla gidecek. Öncü olmak bizim için mutluluk ve gurur kaynağı; emek veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık