Güllük Hermiyas Spor ikinci amatör ligde

​​​​​​​Milas Spor Türkiye Üçüncü Liginde yer alırken Mor-Beyazlı ekibin profesyonel takımının formasını uzun yıllar başarıyla giyen ayrıldıktan sonra birçok amatör takımlarda oynadığı güzel futbolla iz bırakan, futbol yaşamına nokta koyduktan sonra Güllük mahallesinde mekan açan genç iş adamı Volkan Kurt başkanın kurduğu, ilk kez bu sezon Mahalli İkinci Amatör kümede yer alacak olan Güllük Hermiyas Spor takımı bu sezondan itibaren alt yapı takımlarıyla birlikte hizmet verecek.

Güllük Hermiyas Spor ikinci amatör ligde
  • 03 February 2023, Friday 13:34

Geçtiğimiz Çarşamba günü Kıyıkışlacık Spor Kulüp başkanının verdiği davete katılan Kulüp Başkanı Volkan Kurt ile yaptığımız söyleşide genç başkan gazetemize şunları söyledi;

“Bundan üç ay önce yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızla birlikte Güllük Hermiyas Spor Kulübü’nü kurduk. 2022-2023 sezonunda ilk kez ikinci amatör kümede alt yapı takımlarımızla birlikte yer alacağız. Yönetim kurulumuz ise Başkan Volkan Kurt, Mete Peker, Ali Polat, Ekrem Balkaş, Emre Can Bilgiç’ten oluşmaktadır. Yeni kurulan kulübümüz bu sezon alt yapı takımlarımızla ilk kez mahalli ligde yer alacağız. Kulüp olarak önümüzdeki günlerde başka branşlarda da yer almak için çalışmalarımız olacak. İlk kez yer alacağımız ikinci amatör kümede başarılı olmak istiyoruz. Bizimle birlikte mücadele veren bütün takımlarımıza Hermiyas Spor Kulübü olarak başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık