Güllük Pazarı’nı ziyaret eden Başkan Tokat Vatandaşları pandemi konusunda uyardı..

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat dün Güllük Pazarı’nı ziyaret etti. Pandemi konusunda vatandaşları uyaran Başkan Tokat, esnafa hayırlı işler diledi.

Güllük Pazarı’nı ziyaret eden Başkan Tokat  Vatandaşları pandemi konusunda uyardı..
  • 19 November 2020, Thursday 16:31

Her hafta Perşembe günleri kurulan Güllük Pazarı’nı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tokat, korona virüs tedbirleri kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Esnafı sık sık ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’a, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, Milas Belediye Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol ve Güllük Muhtarı Ali Polat eşlik etti. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge gereği pazar yerlerinde Belediye ekipleri tarafından alınan önlemleri yerinde inceleyen Başkan Tokat, esnafı ve vatandaşları artan Covid-19 vakalarına karşı tedbirli olmaya davet etti. Pazar esnafının yanı sıra işyerlerini de ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Tokat, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet ederek, talepleri dinledi. Hafta sonu başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili de konuşan Milas Belediye Başkanı, pazarcı esnafına, Cumartesi günü kurulacak olan pazarların aynı gün ve saatlerde açılacağını aktardı. Başkan Av. Muhammet Tokat, kısıtlamanın Pazar günü kurulacak olan pazar yerlerini kapsadığını ve bu pazarların saat 10.00’dan sonra kurulacağını ifade etti.

“Milas İçin Yoğun Şekilde Çalışıyoruz”

Ziyaretler esnasında konuşan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, pandemi konusunda son derece hassas olunması gerektiğini belirtti. Başkan Tokat, “Bugün Güllük Pazarı’nda vatandaşlarımızla buluştuk. Covid-19 vakalarının arttığı bu dönemde son derece dikkatli olmamız gerekiyor. Alınan yeni tedbirler gereği, yoğunluk oluşmaması adına pazar yerlerine giriş çıkışları belli noktalardan veriyoruz.” dedi. Pazar yerlerine gelen vatandaşların maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymasının son derece önemli olduğunu belirten Başkan Tokat, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge kapsamında pazar esnafını bilgilendirdi. Milas için yoğun şekilde çalıştıklarını aktaran Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Pazarcı esnafımızın sorunlarını çözmek için el birliği ile çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla birlikte her şey daha güzel olacak” dedi. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Tokat, Milas Belediyesi Zabıta ekiplerinin çalışmalarını incelemesinin ardından ziyaretini sonlandırdı.    

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık