Güllükspor takımı hocası Erdi Gökkaya takımını değerlendirdi

Güllükspor takımı hocası Erdi Gökkaya takımını değerlendirdi
  • 03 January 2023, Tuesday 12:23

1994 yılında Milas doğumlu, futbol yaşamına Milasgücü Spor takımı alt yapısında başlayan, kırmızı-beyazlı ekip de alt yapı takımlarında gösterdiği başarılı performans ile dikkat çekince  İzmir Balçova Spor takımına transfer olan İzmir Balçova takımında başarılı iki sezon oynadıktan sonra, sırasıyla Aydın Çine Madran, Milas Güllük Spor Birinci Amatör Küme takımında  futbol oynadıktan sonra 2022 yılı başında Muğla’da açılan C. lisansı sınavına girerek çalıştırıcı diplomasını alan, bu sezon başında Güllük Spor Birinci Amatör kümede teknik adam olarak görev yapan 28 yaşındaki Erdi Gökkaya, yaşça kendisinden büyük sporcularla katıldığı Mahalli Birinci Amatör Küme’de Güllük Spor takımında hocalığının ilk yılında elde ettiği başarılı neticelerle spor camiasının dikkatini çekti.

Muğla Mahalli Ligi’nin en genç teknik adamlarından biri olan Erdi   Gökkaya, teknik adamlığının ilk yılını gazetemize değerlendirdi.

Değerlendirme şu şekilde;

“Muğla ilinde girdiğim hocalık sınavında C diplomasını alarak Güllük Spor birinci amatör kümede göreve başladım. Daha önce iki dönem formasını giydiğim camiada ilk yılımda herkesin yardımları ile birlikte iyi neticeler elde ettik. An itibariyle 12 puana sahibiz ligin orta sıralarında yer alıyoruz. Takımda forma giyen sporcu arkadaşlarım. Yönetim kurulunda görev yapan büyüklerim sayesinde Güllük Spor olarak iyi bir sezon geçiriyoruz. Yeni yılda Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan bütün takımlara başarılar diliyorum. Herkesin yeni yılı kutlu  olsun.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık