Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Güllük’te çalışmalar başlıyor..

Yaz aylarında yerli ve yabancı turistleri ağırlayan ve Milas’ın en büyük mahalleleri arasında bulunan Güllük, yaz sezonuna hazırlanıyor.

Güllük’te çalışmalar başlıyor..

Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile Güllük mahallesine çıkartma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ,çalışma yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu.
Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin eş zamanlı çalışma yürüteceği Güllük mahallesinin yaz sezonuna en kısa zamanda hazırlanacağını belirten başkan Tokat, “bizim için önemli mahallemiz olan Güllük’te bir çok çalışmayı bir arada yürütüp, gelen turistlerin burada güzel bir tatil geçirmesini sağlayacağız” dedi.
Türkiye Petrolleri plajı halka açılacak.
Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile Güllük’te inceleme yapan Başkan Tokat, “Öncelikle mahalle içi yolları düzeltip, yeni kilit parke döşeme çalışması yapacağız. Güllük sahil şeridinde bozulan parkeler yenilenecek. Bayrak tepesi olarak bilinen alana yeni bir sosyal tesis kazandıracağız. Çamlık caddesi üzerinde bulunan, mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait ve Belediyemize kiralanan alanı temizleyerek yeni bir kafe açma planımız var. Uzun yıllar Türkiye Petrolleri tarafından dinlenme kampı olarak kullanılan ve şu anda boş bulunan plajda düzenleme çalışmaları yürütüp burayı halk plajı yapmak istiyoruz. Bunun yanında bir çok alanda düzenleme çalışması yürütüp halkımızın kullanımına sunacağız” dedi.
Başkan Tokat son olarak, trafik sorununu çözüme kavuşturmak adına yeni otopark alanları belirleme ve Güllük’e modern bir Pazar yeri kazandırma çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis