Güllük’te uyuşturucu operasyonu…

Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Güllük Mahallesi’nde uyuşturucu operasyonu düzenledi. Jandarma tarafından gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, mahkemeye çıkarılan bir zanlı da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güllük’te uyuşturucu operasyonu…

Milas Jandarma Komutanlığına bağlı Güllük Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Güllük Mahallesi’nde bir iş yerinde satıldığı, bir evde de uyuşturucu kullanıldığına yönelik aldığı ihbarı değerlendirerek, belirlenen adreslere operasyonu düzenledi.

İş yerine düzenlenen operasyonda duvara gizlenmiş halde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Jandarma tarafından işyerindeki aramanın ardından işyerinde uyuşturucu madde sattığı öne sürülen S.M. ve S.M. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

İşyerinin ardından tespit edilen bir evde ise, uyuşturucu kullandığı belirlenen S.S., O.A. ve İ.E. adlı kişiler de gözaltına alındı. Şüpheliler, yapılan sorgulamanın ardında Milas Adliyesi’ne çıkarıldı. Mahkeme, S.M., S.M., S.S., İ.E. adlı zanlıları tutuklayarak cezaevine gönderirken, O.A. isimli zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık