Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Süt Birliği yöneticileri, gazetecileri unutmadı…

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Milas Süt Üreticileri Birliği, ilçedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Pasta keserek basın mensuplarının bu anlamlı günlerini kutlayan Başkan Ali İhsan Gezgin, yerel basının önemine vurgu yaparak; “Yerel basın kuruluşları toplumun her kesimi tarafından desteklenmeli” dedi.

Süt Birliği yöneticileri, gazetecileri unutmadı…

İlçemizdeki kurum-kuruluş, sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler tarafından geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçemizdeki basın kuruluşlarında çalışan gazetecilere yönelik, etkinlikler sürüyor.

Milas Kaymakamı Eren Arslan ile başlayan süreç, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile devam ederken, Milas Süt Üreticileri Birliği başkan ve yöneticileri de, geçmiş yıllarda başlatılan ve geleneksel olarak sürdürülen bir etkinliği daha gerçekleştirdi.

İlçe genelindeki basın kuruluşlarında görev yapan basın mensuplarını birliğin hizmet binasında ağırlayan Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Gezgin, Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar, Birlik Genel Müdürü Soner Güney, basın çalışanlarının bu anlamlı günlerini kutladılar. Hazırlatılan pastayı basın mensuplarıyla birlikte kesen Başkan Ali İhsan Gezgin; “Zor şartlarda ve tüm imkânsızlıklara rağmen görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan, toplumun haber alma özgürlüğünü, doğru ve tarafsız bir şekilde sağlamaya çalışan sizleri kutluyoruz. Görevinizi yerine getirmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan, hızlı ve objektif olarak haber peşinde koşmak gerçekten zor bir iştir. Biliyoruz ki bu görevi, mesleki zorluklarının yanı sıra ekonomik sıkıntıları da çekerek yapmaya çalışıyorsunuz. Bu anlamda yerel basın mutlaka ayakta kalmalı, yayın hayatını sürdürebilmesi için toplumun tüm kesimleri tarafından desteklenmelidir. Süt Birliği olarak bizler imkânlarımız ölçüsünde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yeterli olmadığını da biliyoruz ancak bütün ülke olarak yaşadığımız ekonomik sıkıntıların sizler de farkındasınız. Umarız önümüzdeki yıllarda en azından bazı sorunlar ortadan kalkar ve sizler de daha rahat koşullarda bu görevi sürdürürsünüz” diyerek, davete katılan basın çalışanları nezdinde tüm basın mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Milas Süt Üreticileri Birliği yönetimi tarafından düzenlenen etkinlik, ilçe özelindeki sohbetle bir süre daha devam etti ve günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

  

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık