“GÜLSEM Mİ AĞLASAM MI BİLMEDİM”

Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, son dönemlerde billboardlarda kendisinin tanıtım reklamları ile ortaya atılan asılsız iddialar ve söylemlerle ilgili; “bunları söyleyenlerin düştüğü duruma gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Reklamlarımda partimin logosunun kullanılmamasının sebebi seçim yasakları kapsamında 1 Mart’tan önce yasak olmasıdır” dedi.

“GÜLSEM Mİ AĞLASAM MI BİLMEDİM”

Son dönemlerde sosyal medya üzerinden ve gazetelere demeç vermek suretiyle AKP il ve ilçe teşkilatları ve kendisi hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili Belediye Başkan adayı Saylak bir açıklama yaptı.

Özellikle karşılaştıkları durum karşısında asılsız iddiaları ortaya atanların akıl tutulması yaşadığına inandığını ifade eden AKP Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak; “son dönemlerde çalışmalarımız ve projelerimiz karşısında ne yapacağını bilemeyenler çamur at izi kalsın tarzında asılsız iddialarla akıl tutulmasının örneklerini sunuyorlar.

Seçimde adayı bile olmayan bir parti ve yandaşları olanlar seçim çalışmalarımızdaki başarımızla baş edemeyeceklerini anladıkları için projelerini ortaya koymak ve vatandaşlara hitap etmek yerine ilçe genelinde asılan reklam billboardlarında neden AK Parti logosu ve isimin olmadığını söyleyerek kafa bulandırmaya çalışmaktalar. Oysaki bunlar yerine biraz bulundukları mevki ve makamlarda daha iyi bir bilgi birikimleri olsaydı ve seçim çalışmalarının yandaşlıktan başka bir durum olduğunu anlasalardı sordukları sorunun cevabını kendileri bilir ve ona göre hareket ederlerdi.

Reklamlarımda partimizin logosunu kullanmamamızın sebebi seçim yasakları kapsamında 1 Mart’tan önce yapılan bu tarz reklamlarda parti adının ve logosunun yasak olmasıdır. Ben ve ekibim profesyonel ve etik kuralları çerçevesinde bir bütün olarak çalışmaktayız. Bu konuda hukuk danışmanlarımız ilçe seçim kurulu ile görüşmelerini yapıyorlar ve kanunun tanıdığı hakları çiğnemeden çalışmalarımızı yapıyoruz. Özellikle şunu da belirtmeliyim ki AK Parti’den aday olmaktan son derce mutluyum ve huzurluyum. İnanıyorum ki burada ilçeme daha iyi hizmetleri getirebileceğim. Bu anlamda Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan destek sözünü de bizzat aldım. 1 Nisan’dan itibaren değişen, gelişen ve hak ettiği yere gelecek olan bir Milas’ın sözünü tüm hemşerilerime veriyorum” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık