Gümüşdoğa’dan afet bölgesine yardım..

​​​​​​​“GÜN BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR…”

Gümüşdoğa’dan afet bölgesine yardım..
  • 10 February 2023, Friday 9:32

Geçtiğimiz yılın son günlerinde talihsiz bir yangınla fabrikanın bir bölümü hasar gören, kısa zamanda hasarı gideren ve faaliyetiyle bölgemizin ve ülkemizin önemli ihracat merkezinden biri olmayı sürdüren Gümüşdoğa Su Ürünleri Üretim İhracat ve İthalat A.Ş. kendi yaralarını sardıktan sonra şimdi de merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçesi olan ve tüm ülkeyi yasa boğan iki büyük depremde büyük zarar gören 10 ilimize yardım gönderdi.

Su ürünleri alanında ülkemizin en önemli şirketlerinden biri olan, bölge ve ülke ekonomisine her yıl ciddi bir katkı sağlayan Gümüşdoğa Su Ürünleri Üretim İhracat ve İthalat A.Ş. felaketten sağ kurtulan ancak yıkılan veya ağır hasarlı konutlarına risk nedeniyle giremeyen, bir başka deyişle olumsuz kış şartlarının olağan hızıyla hüküm sürdüğü bölgede sokakta kalan depremzedeler için;

1 TIR Battaniye, 1 TIR Bisküvi, 3 TIR su, 4 Tanker su, 1 TIR Çocuk ve kadın ihtiyaç malzemeleri gönderdi. Ayrıca, bölgeden yardım göndermek isteyen kuruluşlara da 9 TIR ve mazotları da Gümüşdoğa tarafından verildi.

Yapılan yardımın birinci etap olduğunu belirten şirket yetkilileri ikinci etap için depreme yakın illerden temin için arayışların sürdüğünü ve en kısa zamanda yardımın ikinci bölümünün de depremzedelere ulaştırılacağını söyledi.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileyen Gümüşdoğa Su Ürünleri Üretim İhracat ve İthalat A.Ş. yetkilisi Mustafa Gümüşel, başta bölge halkı olmak üzere tüm milletimize geçmiş olsun dileklerini de ileterek; “Gün birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Keşke böyle bir felaket hiç olmasaydı, keşke hiçbir vatandaşımızın canı yanmasaydı ama böyle zamanlarda seyirci kalmak, hiçbir şey yapmamak da elbette vicdan sahibi hiç kimseye yakışmaz. Kaldı ki milletimiz böyle durumlarda her şeyi bir kenara bırakır ve tüm imkanlarını seferber ederek uzanması gereken yardım elini uzatır. Şirket olarak biz de tüm imkanlarımızı kullanarak, acının en büyüğünü yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık