Güreş İhtisasspor Kulübü’nde çalışmalar devam ediyor

Kurulduğu günden beri Türk Minder Güreşine sayısız elit güreşçiler kazandıran Milas Güreş İhtisasspor Kulübü güreşçileri, Takımın Antrenörü Sezer Özer nezaretinde çalışmalarına  haftanın 5 günü aralıksız devam ediyor.

Güreş İhtisasspor Kulübü’nde çalışmalar devam ediyor
  • 25 December 2021, Saturday 10:10

Türk Minder güreşinde gençlik yıllarında bir çok başarılı neticeler elde ederek ismini Türkiye’ye duyuran Sezer Özer, 4 aydan beri çalıştırmakta olduğu takımı hakkında gazetemize şunları söyledi:

“Yaz döneminde yeni oluşan yönetim kurulunda başkanlığına  seçilen Mehmet İnpınar’ın teklifiyle fahri olarak göreve geldim. 4 aydan beri Milas Güreş İhtisasspor Kulübü’nde görev yapıyorum. Güreş yaptığım yıllarda bir çok başarılara imza attım. Milas Fen Lisesi çok yönlü spor salonunda çalışmalara kız ve erkek güreşçilerimizle haftanın 5 günü aralıksız devam ediyorum. Güreşçi olarak güreşirken hırslı yapımla tanınan birisiydim,  ben de çalıştırmakta olduğum sporcularıma  hırsımı aktarmak istediğim için, antrenmanlarımız çok iyi geçiyor. Milaslı olduğum için Milas Güreş İhtisasspor camiasından Türk minder güreşine iyi güreşçiler kazandırmak istiyorum.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık