Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Haftayı 3 puanla kapattılar

​​​​​​​Bodrumspor A.Ş: 5 - Kardemir Karabükspor:0

Haftayı 3 puanla kapattılar

2020-2021 Futbol sezonunda ilimizi profesyonel ikinci ve üçüncü liglerde temsil eden futbol takımlarımızdan İkinci Lig Kırmızı grupta mücadele eden Bodrumspor A.Ş geçtiğimiz hafta sonu Bodrum Şehir Stadyumunda ağırladığı  Kardemir Karabükspor'a gol oldu yağdı.

Kardemir Karabükspor'u 5-0 lık bir sonuçla yenen Bodrumspor A.Ş ligin tamamlanmasına 1 hafta kala lig sıralamasında 6.sıraya yükseldi.

Kardemirspor maçının ilk yarısını dakika 14'te Batuhan Ayvaz ve dakika 20'de Murat Elkatmış'ın golleriyle 2-0 önde kapatan temsilcimiz, maçın ikinci yarısında güzel oyununu yine gollerle süsledi. Dakika 50'de Süleyman Güneş, dakika 66'da Ozan Sol ve dakika 88'de Süleyman Güneş ile golleri bulan Bodrumspor A.Ş karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.

Ligin son haftasında 8 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Turgutluspor ile karşılaşacak olan Bodrumspor A.Ş Ligin son maçından da galibiyet ve 3 puanla ayrılmak istiyor.

Birinci Lige yükselme play off şansı bulunmayan Bodrumspor ligin son hafta maçına ligdeki yerini korumak için çıkacak.

Fethiyespor:6 Atlas Maden Çengelköyspor:2

Üçüncü lig ikinci grupta mücadele eden Lig üçüncüsü Fethiyespor 1 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00 te ligin son maçında Fethiye Şehir Stadyumu’nda ligin alt sıralarında yer alan Çengelspor maçında rakibini 6-2 yenerek haftayı  galibiyet ve 3 puanla kapattı.

Fethiyespor'un maçta gollerini dakika 32'de Cemal Şener, dakika 52'de Hüseyin Rüzgar, dakika 65 ve 74'te Anıl Gir dakika 68 ve 71'de Hakan Horzum attılar.

Rakip Çengelköyspor'un golleri dakika 45 ve 68'de Safa Çağlardan geldi.

Ligin son hafta maçında rakibi Çengelköyspor'u 7-2 lik bir sonuçla geçen ilimiz temsilcisi Fethiyespor aldığı bu galibiyet ve 3 puanla ligi 3.sırada tamamladı ve İkinci lige yükselme yarı final play off maçında lig 4.Yomraspor'a rakip oldu.

Play Off maçında 6 Mayıs Perşembe günü deplasmanda Yomraspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor, serinin ikinci maçında bu kez 10 Mayıs Pazar günü kendi evinde Yomraspor ile bir kez daha oynayacak.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis